Wypłaty 500+ część 3.

Proponuje kolejny wątek, ponieważ część 2 bardzo rozwinięta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Wypłaty 500+ część 3.

Nie martwie sie tylko wyczekuje kasy jak kazda z was.
Czekam juz dwa miesiace a ze z kwietnianie nie dostali to juz przesada bo 3 miechy wlasnie mija.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzisiejsza wizyta w UM się przydała :) za 3 miesiace z wyrónaniem już na koncie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ty się martwisz o maj a ludzie z kwietnia nie dostali.......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Noo oni tam sa dobrzy ja dostalam trzy odpowiedzie w roznych odstepach czasu pierwsza Pani wniosek oczekuje na weryfikacje druga odpowiedz Pani wniosek jest w trakcie weryfikacji mysle uuu jakis postep w sprawie .... dzis znowu odpisali mi ze moj wniosek oczekuje na weryfikacje no komedia Gdansk wniosek zlozony 4 maja na Powstancow Warszawskich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja dostałam odp na maila że mój wniosek czeka na weryfikację i decyzję, mam być cierpliwa w razie czego oni mnie wezwą ... skladany 2.05, aaa i mają 3mce na odp też oczywiście było napisane :)

to zależy, dostaję ok 25 każdego miesiąca. Składałam w Gdańsku 1 kwietnia.Po jakimś czasie zadzwoniła babka,że wniosek trzeba poprawić, składaliśmy przez bank.Nie wpisaliśmy danych 1-ego dziecka tylko drugiego.Trzeba było jeszcze raz wysłać też przez bank. Pieniążki przyszły w maju- w odstępie ok. tygodniowych 500 w pierwszej połowie maja i 500 tak w okolicach 25-ego. W czerwcu w ten poniedziałek dostaliśmy.
Dostaliśmy też pismo,że właśnie tak będą przychodziły pieniążki ok 25 każdego miesiąca. Dziwne,że niektórzy jeszcze nie dostali nic.

Ja i tak widze że Gdynia jest dość zwinna , bo Gdąnsk to 100 lat za murzynami :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Super :-) ja składałem.tydzien przed Tobą i cisza...czyli na czerwiec już nie ma co liczyć. Totalna loteria. Ale przynajmniej mam.nadzieje że i mnie rozpatrza.

Dzisiaj przelew Gdynia wniosek składany osobiście 25 kwietnia , przelew z wyrównaniem

Składałam 1.04 na drugie dziecko przez BZWBK
20.06 napisałam maila do urzędu. 22.06 telefon od Pani urzędnik i okazało się, że mój wniosek nie dotarł. Było potwierdzenie bez numeru identyfikacyjnego.
Pani była bardzo pomocna i kazała przyjść następnego dnia do urzędu. Przyszłam podpisałam wersję papierową i następnego dnia ta sama pani wydała zgodę. Dziś przyszedł przelew z wyrównaniem.

GDYNIA. Skladałam wniosek osobiście w I pol Maja na dwójke dzieci. Dziś przelew ale za jedno dziecko., Więc nie wiem o co chodzi. Decyzji brak.

ja skladałąm na troje i też zero odzewu

Agusia my też jedynaka mamy i u nas sprawnie poszło - całkiem, tak jak w poprzednim wątku pisałam 6 czerwca poszłam donieść uzupełnienie (Mąż zmienił pracę więc musieliśmy dołączyć zaświadczenie o dochodach za 2przepracowany miesiąc) a 10czerwca kasa za 2miesiące była na koncie (a w ten wtorek dostaliśmy za czerwiec). uzupełniałam na powstańców warszawskich a sam wniosek składałam na przymorzu w piastusiu 21kwietnia.
Może moje uzupełnienie przyśpieszyło, może to że przy uzupełnianiu składałam o zasiłek.... może jednak musisz coś uzupełnić może to przyśpieszy ;P

AgusiaGda też mi się tak wydaje że jesteśmy na końcu ( fakt też póżno składałam ). Ale naprawdę wierzyłam że to wszystko pójdzie sprawnie tym bardziej , że jestem rodzona w Gda , rozliczam się zawsze w jednym US i wszystko powinni mieć w jednym palcu

"Pani wniosek jak i pozostałe z kwietnia są w realizacji. Prosze spodziewać sie przelewu lada dzień"

Mam wrażenie jakby jedynaków(a może wszystkie pierwsze dzieci) zostawili na koniec... Mają problem z liczeniem dochodu na osobę?

Marta tzn że oni już mają kwiecień sprawdzony ?

Byłam dziś w UM Gdynia. Mój wniosek z 05.04 zatwierdzony i w trakcie realizacji, jak i pozostałę z kwietnia. Mam się spodziewać przelewu na dniach

Ja dziś mam akurat równe dwa miesiące , wysłałam maila z pytaniem czy wszystko już jest ok ( trzeci raz ) . I ..... hurrra dostała inna odpowiedz niż ctrl+c - ctrl+v :) niestety nie że wniosek zaakceptowany czy coś . Pan mi odpisał
"Witam.
Szanowna Pani.
Nawiązując do mojej poprzedniej odpowiedzi, jeżeli zajdzie potrzeba uzupełnienia lub poprawienia czegoś we wniosku, skontaktujemy się z Panią."
To jeszcze ciutke podrążyłam temat i dowiedziałam sie przynajmniej gdzie mój wniosek zawędrował ( składałam internetowo ) i dał mi nr telefonu :)
Przynajmniej wiem że nie odpowiada automat :)

Pierwsze dziecko skłądane 29,04 przez raiffeisen

Wniosek złożony 25 kwietnia do dzisiaj ani decyzji ani pieniędzy nie wiem jakim cudem jeszcze osoba z kwietnia nie wyplacili okej okres 3 miesięcy ale osoby które w maju składały już dawno miały to jest wporzadku ? Nie wiem u mnie mają czas do 25 lipca coś czuję że szybciej nie będzie kto wie kiedy następne przelewy ?

Inne tematy z forum

krzywe ząbki (24 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...