Wypłaty 500+ część 4

Proponuję kolejną część,wątek 3 jest obszerny ,że aż trudno coś odnaleźć a zapewne z nowym okresem wypłat pojawią się nowe pytania
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

W grudniu chyba wcześniej będzie przed świętami,a czy ktoś się orientuje kiedy przekazy pocztowe będą ze świadczeniami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobno od 19-tego ruszają wypłaty w Gdańsku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

U ciebie może nie. Jak dla mnie mogą dać po świętach. Ale za pewne niektórym się przyda.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żenujące. Bez pinćet świat nie będzie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Może tak ok. 20tego dadzą. Ludzie mieli by parę dni na wydanie kasy przed świętami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy ktoś się orientuje którego będą wypłacane świadczenia w grudniu?

W piątek dostałam kasę z 500 plus, a dziś wreszcie przyszedł przelew 300 plus. A już myślałam, że sie zgubił...

Dostaliscie wszystko?
A wiecie moze ktorego w grudniu wyplacac beda?

Też dostalam kase rano.

Witam.
W tym miesiącu się pospieszyli?
Już dostałam przelew w millenium :)

No tak całego majątku nie ryzykuje z na giełdzie bo tego co na kredyt to zastawic nie można

A czy może ktoś jest w podobnej sytuacji jak ja w lipcy skladamal wniosek o 500+ również na pierwsze dziecko a na drogie ostatni raz dostałam w grudniu i od stycznia nic poza 0 +
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkanie w Gdyni 70 i 40 metrów to twój powód do dumy
Sory ale mój salon w nowo wybudowanym domu ma 43metry i bez działalności i z mężem wieków jesteśmy w przedziale wiekowym 32-34lata mamy to co mamy bez kredytów w przeciwieństwie do ciebie mamy dwoje dzieci splodzonych nie dla kasy ale z miłości i oboje zaplanowane 500+ nie dostajemy mimo złożonego wniosku na wszystko zarabiamy sami na dom opłaty żłobek ale wniosek o 500+ składam bo jak bym dostała to bym to potraktowała jako zwrot za część odprowadzanych podatków a jeśli ty nazywasz patologią ludzi którzy korzystają z 500+ to widać że sama osiągnęłaś poziom mega patologii. A i jeszcze jeśli w tym wieku zależy wam na odpoczynku to pewnie za rok liczysz na emeryturę bo tacy sprasowani jesteście wiesz pudlicznie chcesz zrobić z siebie i partnera wzorce do naśladowania ale szczerze to z perspektywy czytelnika to raczej mi cię żal i wolę z mężem zasuwa na etatach na chalupe marzeń niż mieć kilka mieszkań na kredytach cóż powodzenia ci życzę

Witam,
Czy ktoś juz otrzymal decyzję bądź wypłatę środków po zlozeniu wniosku o kontynuację?
Jaki jest termin na wydanie decyzji? Zlozylam wniosek 11.10 i jeszcze nie otrzymalam ani srodkow ani wyplaty. Gdynia

Tak. To na pewno Ci nie przepadnie. Myślę, że dadzą razem 25.11, chyba, że szybciej.

Ok czyli jak teraz złożyłam wniosek o przedłużenie to dostane wyrównanie w listopadzie ??

Do końca września trzeba było zawnioskować o przedłużenie 500+, żeby mieć ciągłość wypłat. Żeby październikowe świadczenie nie przepadło, trzeba do końca października zawnioskować o przedłużenie.

Nie , nie dostałam

I co, dostałaś?

Ja się martwię gdzie moje 500+ skoro rodzinne przyszło normalnie A zawsze przychodziło razem

Inne tematy z forum

na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z Biurem nieruchomości (60 odpowiedzi)

Chcę sprzedac mieszkanko, kawalerke. Ile zycza sobie w tej chwili biura nieruchomosci, znaczy...

Czy terapia małżeńska ma sens? (27 odpowiedzi)

Do terapeuty poszłam sama w kiepskim stanie psychicznym. Mam małżeński kryzys, kolejny. Mam dość....

krem nawilżający do twarzy (43 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...