Wypłaty 500+ część 4

Proponuję kolejną część,wątek 3 jest obszerny ,że aż trudno coś odnaleźć a zapewne z nowym okresem wypłat pojawią się nowe pytania
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

W grudniu chyba wcześniej będzie przed świętami,a czy ktoś się orientuje kiedy przekazy pocztowe będą ze świadczeniami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobno od 19-tego ruszają wypłaty w Gdańsku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

U ciebie może nie. Jak dla mnie mogą dać po świętach. Ale za pewne niektórym się przyda.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żenujące. Bez pinćet świat nie będzie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Może tak ok. 20tego dadzą. Ludzie mieli by parę dni na wydanie kasy przed świętami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy ktoś się orientuje którego będą wypłacane świadczenia w grudniu?

W piątek dostałam kasę z 500 plus, a dziś wreszcie przyszedł przelew 300 plus. A już myślałam, że sie zgubił...

Dostaliscie wszystko?
A wiecie moze ktorego w grudniu wyplacac beda?

Też dostalam kase rano.

Witam.
W tym miesiącu się pospieszyli?
Już dostałam przelew w millenium :)

No tak całego majątku nie ryzykuje z na giełdzie bo tego co na kredyt to zastawic nie można

A czy może ktoś jest w podobnej sytuacji jak ja w lipcy skladamal wniosek o 500+ również na pierwsze dziecko a na drogie ostatni raz dostałam w grudniu i od stycznia nic poza 0 +
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieszkanie w Gdyni 70 i 40 metrów to twój powód do dumy
Sory ale mój salon w nowo wybudowanym domu ma 43metry i bez działalności i z mężem wieków jesteśmy w przedziale wiekowym 32-34lata mamy to co mamy bez kredytów w przeciwieństwie do ciebie mamy dwoje dzieci splodzonych nie dla kasy ale z miłości i oboje zaplanowane 500+ nie dostajemy mimo złożonego wniosku na wszystko zarabiamy sami na dom opłaty żłobek ale wniosek o 500+ składam bo jak bym dostała to bym to potraktowała jako zwrot za część odprowadzanych podatków a jeśli ty nazywasz patologią ludzi którzy korzystają z 500+ to widać że sama osiągnęłaś poziom mega patologii. A i jeszcze jeśli w tym wieku zależy wam na odpoczynku to pewnie za rok liczysz na emeryturę bo tacy sprasowani jesteście wiesz pudlicznie chcesz zrobić z siebie i partnera wzorce do naśladowania ale szczerze to z perspektywy czytelnika to raczej mi cię żal i wolę z mężem zasuwa na etatach na chalupe marzeń niż mieć kilka mieszkań na kredytach cóż powodzenia ci życzę

Witam,
Czy ktoś juz otrzymal decyzję bądź wypłatę środków po zlozeniu wniosku o kontynuację?
Jaki jest termin na wydanie decyzji? Zlozylam wniosek 11.10 i jeszcze nie otrzymalam ani srodkow ani wyplaty. Gdynia

Tak. To na pewno Ci nie przepadnie. Myślę, że dadzą razem 25.11, chyba, że szybciej.

Ok czyli jak teraz złożyłam wniosek o przedłużenie to dostane wyrównanie w listopadzie ??

Do końca września trzeba było zawnioskować o przedłużenie 500+, żeby mieć ciągłość wypłat. Żeby październikowe świadczenie nie przepadło, trzeba do końca października zawnioskować o przedłużenie.

Nie , nie dostałam

I co, dostałaś?

Ja się martwię gdzie moje 500+ skoro rodzinne przyszło normalnie A zawsze przychodziło razem

Inne tematy z forum

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...