Wypłaty 500+

Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Wypłaty 500+

Zapraszam do 2. części wątku
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=675341&c=1&k=160
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A za co te piwko jak 500 zł nie przyszło
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

kochani wescie dzieci i poszli byscie z nimi na spacer jest sobota dzieciom loda mezowi piwko a nie nazekacie odstresowac sie my nic nie poradzimy czy maja kase albo ja trzymaja a zyc i tak tzeba dalej tak jak do tej pory co bylo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale tu mowa o leniach które czekają na kasę żeby iść na zakupy a nie o normalnych rodzinach którym, 500 zł przyda się do domowego budżetu. Nie macie w co robić tylko siedzibie na forum i jeczycie
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

dzieci to studnia bez dna, choćby się pracowało to te pieniążki się przydają i nie jest niczym złym,że się na nie czeka. Skoro już przyznali to niech dają co się opierniczają;). Sama robię na dwa etaty i mimo wszytko ciągle na coś brakuje, nie mam dużych wymagań. W naszym kraju żeby żyć na jakimś poziomie to trzeba się narobić, samo nie przyjdzie.Też mam chore dziecko, wakacje się zbliżają itd.. Obrażanie innych,że czekają świadczy tylko o poziomie tychże osobników. Nikt raczej sobie tym bardzo budżetu nie podreperuje, pracować i tak trzeba,bo nawet przy powiedzmy 6 dzieci te 3 tysiaki nie wystarczyły by na taką 8 osobową rodzinę przecież.
Ja z tego powodu rodziny nie powiększę:)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie będę jeść, żeby było na terapię.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Barani łbie, zrób sobie dziubka na fejsie, może lepiej wypadniesz. Autyzm _ brak refundacji NFZ _ terapia miesięczna 1300 PLN.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Co wy zrobicie jak te 500+ zabiorą albo o zgrozo dzieci dorosną ....
Co wam będzie się należeć?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9

Chyba tez do nich należysz bo tu zajrzałas i sie wypowiedziałas ...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niestety ale takich pustych i tempych mamusie jak Wy jest coraz więcej. Siedzą w domu gnoju i na forum tylko śledzą kto i kiedy dostał. Kto Ci kazał dzieci robić??? Bo jak Cię nie stać!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

Alicja, do pracy nie trzeba chodzić ;) a i wypłatę można mieć co dwa tygodnie/ tydzień.
Świadczenie nie jest zasiłkiem więc goń się lalka.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Cieplewo ,dzis dostałam przelew za kwiecien ,maj ,składałam osobiscie decyzje dostałam 10 maja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie ... Eh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ech ....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

W przeciwieństwie do ciebie ciężko pracuje a nie czekam az mi państwo da bo się należy ! Się za prace uczciwa weź a nie siedzenie w chałupie i sapanie o 500 +
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13

Przypuszczam ze nie pracuje tylko wydaje kasę męża .... A dzieci dla takiej to zlo konieczne
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rozumiem że dzieci nie masz?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Widać ze to mówi stara panna albo kobieta która nigdy nie zdecydowała się na dzieci i niema wydatków a jej całe życie to praca w której się ciężko nie napracuje i czy się stoi czy leży to wypłata się należy. Wstyd takich Kobiet.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Alicjo ciezko iść do pracy gdy ma sie 2 noworodków w domu, ale rozumiem ze temat jest ci obcy ....
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam pójście do pracy wypłata raz w miesiącu :) a nie czekać az manna z nieba zleci bo się pracować nie chce tylko na zasilkach siedzieć cale życie lenie !
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 16

Inne tematy z forum

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (10 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Czy jazda konna jest bezpieczna dla dzieci? Proszę o poradę... (10 odpowiedzi)

Dzieciaki namawiają i zmuszają do wykupienia lekcji ale ja mam obawy - że to niebezpieczne, że...

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...