Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
tak czytam wcześniejsze wpisy i zastanawiam sie dlaczego niektórzy z was takie rzeczy wypisują.co kogo to obchodzi że ktoś sie dopytuje co gdzie kiedy i czy dostał.po to właśnie powstał ten temat.a tu czytam że beztego sobie radziłaś że i tak dostaniesz więc po co sie pytasz.kochane kobietki te wredne i nie.każdy ma prawo pisać to co chce ale jeśli ktoś pisze takie nie miłe rzeczy więc po co wogóle wchodzi na tę strone i czyta i pisze.naturalne jest że jeśli coś mamy dostać to chcemy to jak najszybciej.taka już nasza natura :-).i myśle że złośliwe komentarze są tu nie potrzebne
ja składałam 2.04 osobiście w Gdańsku w głównej placówce na drugie i trzecie dziecko,wczoraj dzwoniłam i dowiedziałam sie że mój wniosek został rozpatrzony i teraz jest na etapie wysłania.ale nie wiadomo kiedy to będzie.trzeba czekać
Zgadzam się z Panią SYLA ja byłam wczoraj w UM w Gdyni i Pani powiedziała że mój wniosek jest sprawdzony niema.braków jest wszystko okey tylko czeka na potwierdzenie ....hmm jestem ciekawa ILE im to zajmi