Wypłaty 500+

Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Wypłaty 500+

Ja pieniądze dostałam ale decyzji jeszcze nie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja tez pobieram rodzinne i FA i nic nie dostalam, skladalam 1 kwietnia osobiscie i tez podalam numer konta.. zalamka.. kolezanki dostaly juz w piatek a skladaly 4 kwietnia :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie nie wiem do chwili obecnej nie dostałam decyzji ani pieniążków

Czy przed otrzymaniem przelewu na konto przychodzi decyzja pocztą? Jak to wygląda? Ktoś wie?

Ja niestety nie :( Skladalam 1 kwietnia osobiście na pierwsze dziecko i podany nr konta pobieram rodzinne i alimenty

Ktoś dzis dostał?

Dzis w Gdyni kolejne wyplaty zasilku 500 plus, kto dostanie a kto jeszcze bedzie czekac.. hmmh.. za miesiac beda wyplaty 20tego ;) zrodlo strona urzedu miasta Gdynia ;)

Jesli nie masz juz tych dochodow to jest to dochod utracony! Nikt nie bedzie go bral pod uwage,musisz tylko dostarczyc dok zeby go utracic, i dok ze nie prowadzisz juz dzialalnosci.I dochody terazniejsze partnera.Bo ty jestes bezrobotna

Dziękuje za informacje :) z tym 2014 r musze sie dopytać bo wtedy miałam własną działalność a aktualnie jestem bezrobotna i moja sytuacja znacznie sie pogorszyła.

jeśli nigdy nie pobierałaś to praiwe wszystko akt urodzienia dziecka lub dzieci, dowody obojga rodzicow, pit z 2014, ja miałam także moje zarobki ze sklepu z 2014r , i wnioski trzeba pobrać i wypelnic

Do 500+ zarobki z 2014r.

Odnośnie zasiłku rodzinnego nie pomogę bo nie wiem.

Na Partyzantów, dziękuje za popdowiedź. Czyli możemy podać zarobki z tego roku? Skorzystam już z okazji i zapytam o ten zasiłek rodzinny co potrzebuje żeby złożyć wniosek?

Pani w US, którym...??
W US powiedz, ze chcesz zaświadczenie z pit28 i pani wydrukuje. Możesz to zaświadczenie załączyć do wniosku 500+.

Pani w urzędzie nie wiedziała wogóle o co chodzi.. zdziwiła sie ryczałt.. za dwa tygodnie mieliśmy przyjść może już będą coś wiedzieć. ciągle powtarzała, żę na podstawie Pitu i tak w kółko..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękuje za odpowiedź, a jak to jest jeżeli 2 lata temu miałam więcej zarobków a na chwile obecną są one znacznie niższe? Mi powiedzieli, że nie mogę pobierać rodzinnego :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Agus, ale we wniosku jest załącznik oświadczenia z tytułu działalności opodatkowanej w formie ryczałtu więc nie rozumiem że niby kto nie wie jak to macie zrobić???

Ja skladalam na ryczlat musisz im wpisac zarobki takie jakie masz na reke;) tzn odliczyc wszytko co mozesz byl wyrok sadu w tej sprawie.Dostaniesz kartke i tam musisz wpisac skladke zdrowotna i spoleczna i to ile masz na reke.Ja juz rok pobieram zasilke rodzinny wlasnie na ryczalt

Czy któraś z Was wie może jak to jest jeżeli ktoś rozlicza sie na zasadzie ryczałtu? My jeszcze nie złożyliśmy nawet bo oni sami nie wiedzą jak to mamy zrobić.. Może któraś z Was pomoże?

Ale wam szybko robią wypłaty w Gdańsku i Gdyni godne podziwu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie kolezanki skladaly na pierwsze dziecko 4 kwietnia i juz dostaly w piatek na konto. Ja skladalam 1 kwietnia tez na pierwsze dziecko i poki co cisza.. ale moj mBank zamulony wiec mysle ze wplyna dzis pieniazki.. bynajmiej jestem takiej mysli..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dom samotnej matki Matemblewo (14 odpowiedzi)

Jestem mama rocznego dziecka. Mieszkam z mężem który mnie bije. Codziennie są jakieś awantury, co...

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...