Wypłaty 500+

Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Wypłaty 500+

Do blabla

Ja skladalm przez internet 01.04 a 13.04 dostarczyłam akty urodzenia alenadal cisza.A co z decyzjami wiem ze ludzie dostają najpierw pieniądze potem decyzje?.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widać że w Gdyni nikt dziś nie dostał...czyli ściema z tym że niby dziś mieli płacić.....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Informacji udzielają pracownicy Wydziału Spraw Społecznych Urzędu Miasta Gdyni pod numerami telefonów: 58 668-85-62 lub końcówki: 58, 63,68, 69, 70, 75, 76, 78, 79, 80, 81, 97, 98, 99.

Takie nr były podane pod artykułem na Trójmieście.

A do Gdyni jaki numer telefonu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Je też dzisiaj dzwoniłam na infolinie upewnić się czy jest wszystko ok. Pani powiedziała, ze jest decyzja, a wniosek czeka do podpisu i do końca maja powinny być pieniążki. Składałam 04.04 przez bank.

I co ktoś dostał dziś kasę z Gdyni?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobno w pierwszej kolejności dostaja ci co składali osobiście bo jak ktoś składal np przez stronę banku to oni muszą wszystko sprawdzić w swoich bazach np akt małżeństwa czy pesele dzieci! Szkoda że nikt o tym nie informuje bo o wiele szybciej by to wszystko szło jakby im dostarczyć te dokumenty od razu!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do babla
Myślisz ze Ci z Kwietnia się załapią na te przelewy 25.v

Ja składałam 13.04. przez mBank.
Dzisiaj Pani na infolinii 500+ powiedziała mi, że wniosek został zarejestrowany 30.04.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cieplewo

Nie wiem czy dziś ale 25V mają wypłacać z wyrównaniem...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wiem czy dziś ale 25 V ponoć mają być z wyrównaniem...

W de byłeś gie widziałeś !!! Kosiniakowe mam tylko dlatego bo nie miałam porządnej umowy! Krecie jeden ! Gdyby nie to to nie musiałabym się przed nimi plaszczyc. Mam nadzieje ze i tobie nieraz zabraknie pieniedzy! !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wychodzi na to że Gdańsk robią co 2 dni przelewy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do annamaria836 daj znać jak dostaniesz kasę bo tak samo skladalysmy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdansk skladalam 5.04 na 1 i 2 dziecko w mopsie na elbląskiej wlasnie wpłynęły pieniądze pobieram rodzinne i fundusz

Skladamllam osobiście 1.04 w Gdańsku na powstańców. Na pierwsze i drugie dziecko decyzji brak. Dziś dowiedziałam się osobiście ze co jest grane ze inni składało tak jak ja i kasę dostali. Nie dostalam pisma meila telefonu a okazało się ze brakuje mi dokumentów. Czyli powiem Wam tak to ze w ciągu dwóch miesięcy od złożenia wniosku nie zostaliście wezwania to wcale nie znaczy że nic wam nie brakuje. Nie wiem jak oni chce zdarzyć z decyzjami do trzech miesięcy skoro 1.04 jeszcze nie zrobiony
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

To dajcie znac czy ktos dzis dostal z Cieplewa.

ja dzis dodzwanilam na inf do GDA i dowiedziałam się ze moja decyzja jest ale czeka na podpisanie nie wiadomo ile max 3msc na podpis może czekać związku z tym ze prezydent upoważnił tylko dwie osoby do podpisywania owej decyzji i te dwie osoby pracują nawet w sobotę niedziele także nie nastawiam się jakoś specjalnie a wniosek składałam 1 kwietnia

Ale w jakim mieście?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

tydzień temu ktoś na forum napisał że 10 maja być przelewy za kwiecień, a 19 maja reszta osób za kwiecień i za maj
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Kuchnia (40 odpowiedzi)

Witam. Właśnie wykańczamy mieszkanie i będziemy robić kuchnię. Czy możecie polecić firmę, która...

jaki kupic e-papieros ??? (21 odpowiedzi)

może ktoś coś poleci dobrego , wolałabym nie za 300 zł bo musze kupić 2 szt ...tyle , że ciemna...

Zwrot podatku 2025 (27 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?