Wypłaty 500+

Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Wypłaty 500+

Do blabla

Ja skladalm przez internet 01.04 a 13.04 dostarczyłam akty urodzenia alenadal cisza.A co z decyzjami wiem ze ludzie dostają najpierw pieniądze potem decyzje?.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widać że w Gdyni nikt dziś nie dostał...czyli ściema z tym że niby dziś mieli płacić.....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Informacji udzielają pracownicy Wydziału Spraw Społecznych Urzędu Miasta Gdyni pod numerami telefonów: 58 668-85-62 lub końcówki: 58, 63,68, 69, 70, 75, 76, 78, 79, 80, 81, 97, 98, 99.

Takie nr były podane pod artykułem na Trójmieście.

A do Gdyni jaki numer telefonu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Je też dzisiaj dzwoniłam na infolinie upewnić się czy jest wszystko ok. Pani powiedziała, ze jest decyzja, a wniosek czeka do podpisu i do końca maja powinny być pieniążki. Składałam 04.04 przez bank.

I co ktoś dostał dziś kasę z Gdyni?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobno w pierwszej kolejności dostaja ci co składali osobiście bo jak ktoś składal np przez stronę banku to oni muszą wszystko sprawdzić w swoich bazach np akt małżeństwa czy pesele dzieci! Szkoda że nikt o tym nie informuje bo o wiele szybciej by to wszystko szło jakby im dostarczyć te dokumenty od razu!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do babla
Myślisz ze Ci z Kwietnia się załapią na te przelewy 25.v

Ja składałam 13.04. przez mBank.
Dzisiaj Pani na infolinii 500+ powiedziała mi, że wniosek został zarejestrowany 30.04.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cieplewo

Nie wiem czy dziś ale 25V mają wypłacać z wyrównaniem...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wiem czy dziś ale 25 V ponoć mają być z wyrównaniem...

W de byłeś gie widziałeś !!! Kosiniakowe mam tylko dlatego bo nie miałam porządnej umowy! Krecie jeden ! Gdyby nie to to nie musiałabym się przed nimi plaszczyc. Mam nadzieje ze i tobie nieraz zabraknie pieniedzy! !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wychodzi na to że Gdańsk robią co 2 dni przelewy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do annamaria836 daj znać jak dostaniesz kasę bo tak samo skladalysmy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdansk skladalam 5.04 na 1 i 2 dziecko w mopsie na elbląskiej wlasnie wpłynęły pieniądze pobieram rodzinne i fundusz

Skladamllam osobiście 1.04 w Gdańsku na powstańców. Na pierwsze i drugie dziecko decyzji brak. Dziś dowiedziałam się osobiście ze co jest grane ze inni składało tak jak ja i kasę dostali. Nie dostalam pisma meila telefonu a okazało się ze brakuje mi dokumentów. Czyli powiem Wam tak to ze w ciągu dwóch miesięcy od złożenia wniosku nie zostaliście wezwania to wcale nie znaczy że nic wam nie brakuje. Nie wiem jak oni chce zdarzyć z decyzjami do trzech miesięcy skoro 1.04 jeszcze nie zrobiony
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

To dajcie znac czy ktos dzis dostal z Cieplewa.

ja dzis dodzwanilam na inf do GDA i dowiedziałam się ze moja decyzja jest ale czeka na podpisanie nie wiadomo ile max 3msc na podpis może czekać związku z tym ze prezydent upoważnił tylko dwie osoby do podpisywania owej decyzji i te dwie osoby pracują nawet w sobotę niedziele także nie nastawiam się jakoś specjalnie a wniosek składałam 1 kwietnia

Ale w jakim mieście?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

tydzień temu ktoś na forum napisał że 10 maja być przelewy za kwiecień, a 19 maja reszta osób za kwiecień i za maj
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

Co na prezent dla babci na 80lat?? (40 odpowiedzi)

dajcie jakies pomysly na 80 ur dla babci, max do 100zl.

Obniżenie /wypadanie macicy (1230 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...