Wypłaty 500+

Podobno dzisiaj maja byc pierwszewyplaty, kto otrzymał niech da znać jak i kiedy składał wniosek i czy na 1pierwsze dziecko,jakie miasto, takie statystyki poprowadzimy ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Re: Wypłaty 500+

żyć, nie umierać..... tylko dzieci robic mk......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 19

Dzieci są dobrze ubrane dobrze się uczą codzienie mają ciepły obiad a ja pracuję w domu 24 ha.I Do wszystkich zazdrośników odam wam swoje 5 tys w zamian za uleczenie mojego dziecka zaznaczam żę nie jest chore od urodzenia.Pijany kierowca sprawił żę jest w śpiące.Miała 4 latka Wymaga opieki 24 h.Zazdrościcie?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

A ktos wie jak w Sopocie to wyglada??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe ile kciuków w dół dostane teraz?I nie jestem żądną patologią Mąż pracuję.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ja dostaję na 5 dzieci rodzinę ok 600 zł jedno dziecko mam niepełnosprawne dostaje 1300zł plus pielęgnacyjne 153zł plus 80 zł recha.plus 100 zł za wielodzię.w sumię jakięś 2230 zł i teraz dotatkowo po 500 zł na każde dziecko 2500zł co daje prawie 5 tys.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 7

Xzyz weź kobieto zajmij się dziećmi zamiast zrzędzić.Już pisałam wcześniej,ja z MOPSu nigdy nie korzystałam ani nikt nigdy nic mi nie dał.Nie uważam żebym cokolwiek z Twoich podatków wzięła.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja ciężko pracowałam, przed urodzeniem dziecka, niech się do pracy wezmą ci którzy chodzą i kombinuja i więźniowie siedzą i nic nie robią i jedzą za nasze pieniądze
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko ze pis nie rozdaje swoich pieniędzy tylko ludzi którzy ciężko pracują na mopry itpDlaczego mieliby nie składać o 500? Na twoje dzieci przeznaczyć może?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 12

ja tez sie zastanawiam czy z mim wnioskiem ok bo te skladalam przez bank i nie kazalo mi nic dolaczyc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie dajcie spokój dziewczyny, jak ktoś z gdyni dostanie kasę niech da znać.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdansk.zlozone 09.04 na 3 maja.nie ma jeszcze przelewu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie po to ten wątek powstał żeby kłócić się o politykę...miałyśmy prowadzić statystyki kto z kąt i kiedy otrzymał świadczenie 500 plus.To nieporozumienie że trolle nawet tu nie dadzą spokoju tylko sieją ferment.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja kicham na żłobki i przedszkola bo mam dzieci w wieku szkolnym i jak były młodsze to nie dawałam ich do żadnej przechowalni....dobrze że dali te pieniądze,jestem za PISem i będę,uważam że Ci co na nich plują nie powinni brać tych pieniędzy tylko pokazać jacy są honorowi.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 12

Mamuśki sikacie o ta kasę jak cholera dadzą to dadzą dajecie żyć
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

Nie głosowałam i nie będę, wolałabym miejsce w przedszkolu państwowym, żłobku, darmowego stomatologa, podręczniki, darmowe leki dla dzieci itp., niż te 500 zł.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 11

Ja na PIS nigdy nie głosowałam i głosować nie będę, a te ich pomysły np.500+ puszcza nasz kraj z torbami za parę lat będzie gorzej aniżeli w Grecji, dojdzie do tego,że będą nam wydzielać własne oszczędności a nasze dzieci nie będą miał nic także mam nadzieje,że PIS w najbliższym czasie skończy swoje rządy.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ja głosowałam i będę chociaż w 500 plus nie składam wniosku.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ja na nich głosowałam i będę głosowała,i nie tylko za te pieniądze ale za całokształt.Zresztą tylko oni się liczyli i PO a ja na PO i tym podobnych NIGDY nie zagłosuję
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 15

Mam do Was pytanie. Czy ze względu na 500+ będziecie głosowały na PiS w następnych wyborach?
Pytam tylko z czystej ciekawosci.
Pozdrawiam wszystkie mamy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

Złożyłam 01.04.2016 przez bank - PekaoS.A. na drugie dziecko , mieszkam w Gdyni. Pieniądze jeszcze nie przyszły...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Fajne gry (planszowe, zręcznościowe) dla 5-7-latków (88 odpowiedzi)

Dziewczyny - może napiszecie jakie gry sprawdzają się w przypadku Waszych dzieci? Po które często...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...