Bardzo fajna szkoła (1) Szkoła fajna, świetna kadra, bardzo przyjemne i pomocne panie w... Mark Proszę o opinie na temat uczelni Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa W Nowym Porcie. (6) Witajcie, Proszę o Wasze opinie na temat Wyższej Szkoły Bezpieczeństwa w... ELKA NABÓR ZIMOWY (2) Nabór zimowy 2016 w Wyższej Szkole Bezpieczeństwa czas zacząć! Zima to... Specjalista ds. rekrutacji Wyższ
Polecam! (1) Jestem pozytywnie zaskoczona tym, co zastałam po rozpoczęciu nauki kilka lat... Marakuja_lubi_mango Psychologia (1) Hej, szukam opinii na temat psychologi na WSB w Gdańsku. Czy warto się... Anka dobre promocje (1) skorzystałem rok temu z naboru zimowego bo to spoko oferta ale mają przede... klamka Zarąbista pedagogika (1) Kiedy tam zaczęłam studiowac nigdy bym się nie spodziewała, że skończy się to... Becia lepiej, niż gorzej (1) Na plus poziom nauczania, głównie przez niekórych fantatycznych wykładowców,... Anna B Co najmniej przyzwoicie (1) Najlepsza Uczelnia w kontekście nauk o bezpieczenstwie w regionie. Wysoki... Ezehiel WSB (1) Niskie czesne, poziom przyzwoity, kadra jaknajbardziek wykwalifikowana,... Melones proszę o informacje (2) chciałabym się dowiedzieć jakie trzeba zdawać przedmioty na maturze aby... Martyna ;) Ważne jest bezpieczeństwo (1) Wreszcie jakiś ciekawy kierunek - Bezpieczeństwo Wewnętrzne. Duży plus, że... Marek Warto ! (1) Jakość, Prestiż, Wiedza, Praktyka, Atmosfera, Ludzie. To słowa którymi można... Marek Duży plus ! (1) jestem bardzo zadowolony z bezpieczeństwa wewnętrznego w Gdańsku, multum... Jacek Zawiedziona - opinia (1) Moim zdaniem, jedynym atutem szkoły są wykładowcy, którzy potrafią przekazać... Zawiedziona Bezpieczeństwo to przyszłość (1) plusy: - zajęcia z dr.Piotrowskim. - pozytywne relacje z Paniami z... petent Warto! (3) W dziesiejszych czasach ciężko zabiegać o wykwalifikowaną oraz przyjaźnie... Paweł G. Coś nowego (1) Szkoła na pewno się wyróżnia. Są naprawdę ciekawe zajęcia, szczególnie na... Maciek WSB - Naprawde warto (4) na uczelni jestem od października 2008, z pelną odpowiedzialnością mogę... ELA Polecam (1) Polecam wszystkim , nauczyciele wyrozumiali , klasy dobrze przygotowane.... Paweł