Wzrost liczby mieszkańców do 2030

Co prawda mowa o Gdańsku ale grafika mówi ze o ponad 40 procent ma wzrosnąć także liczba ludności w gminie Żukowo. Jak myślicie w ktorej czesci glownie?;))
https://m.trojmiasto.pl/wiadomosci/Prognoza-2030-r-W-Gdansku-przybedzie-mieskzancow-w-Gdyni-i-Sopocie-nie-n121068.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wzrost liczby mieszkańców do 2030

Myśle że do tej pory zrobia co najmniej 20 metrow ksiezycowej
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ilość mieszkańców rośnie straszliwie szkoda ze nie nadąża za tym rozwój infrastruktury :(
Jakość dróg,brak chodników to jakaś miazga

Trzymam kciuki za poprawę sytuacji
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

i to sie bedzie dzialo w dalszym ciagu... Gimna przegapiła moment, nie nadaża za tym co się dzieje a potem w wielu przypadkach obarcza winą mieszkańcow . Prawda jest takam, ze pólnoc gminy - Pepowo, Banino, Tuchom, Chwaszczyno - bedize potrzebować oddziałow urzedow tutaj: policji, oddzialu obslugi mieszkańców etc. Mam wrażenie, że gmina nie za bardoz to pojmuje...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wy tylko zondacie od gminy joooo. A hasło roku na tym forum brzmi GMINA Nic Nie Musi!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Banino do Gdańska przyłączyć!! :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdańsk do Banina!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak najszybciej. Niech wam lżej będzie. Banino Gdańska osada. Brzmi dumnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...