X-lander x-City

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam,stoję przed wyborem wózka. Z córka miałam Camarello ale średnio bylam zadowolona z tego wózka bo był bardzo duży,(nie wspomne o spacerowce bo to porazka jak dla mnie)koleżanka poleciła mi X-landera ale jestem średnio przekonana bo ma piankowe kółka.Czy moglybyście mamuśki się wypowiedzieć co do jakości kół w tym wózku?Niewątpliwym atutem jest fakt ,ze wózek jest zgrabniejszy i lżejszy niż Camarelo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: X-lander x-City

X laser x cite jest Piękny! Zgrabny, lekko się prowadzi i składa. U nas niestety się nie sprawdził..siedzisko kubelkowe (to co mi się podobało to to , że dziecko się wcale nie zsowalo z siedzonka) tylko moja córka nie lubiła w nim spać. Najgorszy był daszek ( dokupilam blende za 100 zł i niby słońce Ani deszcz nam nie przeszkadzało, ale wkurzal mnie to bardzo). Wózek sprzedalam

Miał być wiatr , a nie deszcz ;)

Wózek z wyglądu super, podobał mi się i rozważałam zakup. Koleżanka moja kupiła i niestety nie była zadowolona.
Wózek super sprawował się na płaskich, gładkich powierzchniach, ale już na wertepach czy niezbyt prostych chodnikach nie za bardzo.

Ja miałam X-run. Na wertepy wszelkiego rodzaju: korzenie w lesie, leśne ścieżki, lód przy ulicach, piasek plaży a choćby i wsiadanie i wysiadanie z tramwaju, nie było niczego lepszego.

x-city nie miałam ale obecnie korzystam z -pulse i jestem mega zadowolona. Jest trochę cięższy ale za to ma większy koszyk :)

Dziękuję za opinie;)

Inne tematy z forum

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (67 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

perfumy.....gdzie kupujecie? (38 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

pierwsza randka (16 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...