No cóż (1) Szkoła ma wyposażenie, nauczyciele są w większości mili aczkolwiek zdarzają... Uczeń Beznadziejna szkoła (2) Chodziłem do tej szkoły dwa lata i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że o... ernest Szkoła - survival (3) Szkoła to tragedia. Atmosfera pogrzebowa, wszyscy jakby się nienawidzili, co... Przemek
Klasa biol. - chem. (1) Polecham klasę biologiczno-chemiczną. Z tego co wiem, aby dostać się na ten... D. MAT-GEO (1) Byłam w klasie mat-geo, poziom matematyki super! pani Dwużnik, wymagająca,... M. Nie polecam (1) nie polecam , niepotrzebne stresy I siedzenie do nocy w szkole gdzie I tak... qwerty Mat-Fiz? Atmosfera? (1) Od nowego roku będę chciała chodzić do 14, bo tylko ta szkoła nie zmusza mnie... Lena;) Polecam jak najbardziej! (1) Chodzę do tej szkoły od 1 września 2013 roku i szczerze mówiąc jestem... Uczeń nauczyciele (1) poziom nauczania spoko ale nauczyciele i dyrekcja - masakra. Nikt nic nie... xxxxxx Dobra szkoła (1) Wyposażenie według mnie jest świetne, zapewne o wiele lepsze niż było w... Angelika Polecam. (1) Jestem od tego roku w klasie humanistycznej. Jest po prostu bardzo... :P Profil biol-chem 2003-2006 (1) Nie wiem teraz ale w latach 2003-06 biol-chem był na bardzo wysokim poziomie.... Aleksandra K. pytanko (1) a jeśli ktoś ma 85 pkt. to czy się dostanie?? ** Pytania dotyczące liceum. (1) 1. Ile trzeba mieć minimum punktów, żeby się dostać do lo? 2. Czy w budynku... Agata Próg punktowy (1) A jeśli ktoś będzie miał k. 135 pkt. dostanie się? ;) Agata Oby było takich wiecej... (3) Serdecznie polecam :D Antał Moja opinia? (1) No wiec, jeśli chodzi o poziom nauczania, to ja jako osoba o średniej ze tak... Kropka19 próg punktowy (2) jak sie bedzie miało np. 115 pkt to jest duza szansa na dostanie sie ?... kox !!!! (1) Nie polecam. Nie przyjacielscy nauczyciele i beznadziejna hala sportowa.... Wojtek satellite - opinia (1) Nie wiem kiedy mój przedmówca chodził do tej szkoły ale chyba bardzo dawno... satellite