XIV Liceum Ogólnokształcące

Szkoły średnie

Gdańsk, Janusza Meissnera 9

Polecam (1) Polecam jak najbardziej tę szkołe można czuć się w niej bardzo bezpiecznie,... . xxx - opinia (1) Szkoła nie reprezentuje sobą wysokie poziom, a wręcz przeciwnie. Zdawalność... xxx Najlepszy samorzad uczniowski! (1) Samorząd uczniowski obecnie i w ubiegłych latach pierwsza klasa! :) Absolwentka
Bardzo dobra szkoła (1) Kończę już tę szkołę. Uczyłem się w ZSO nr 8 12 lat. Nauczyciele są... Sebastian Adamowicz Jest dobrze (1) To bardzo dobra szkoła gdzie nie ma wyścigu szczurow za to jest świetna... ja polecam (1) Nauczanie na poziomie dosyć wysokim. Nie można porównać do liceów typu : II,... jowa najlepsza szkola! (1) Szkoła ma naprawde wysoki poziom nauczania , swiadczy o tym 100% zdawalnosc... R. bardzo polecam! (1) Na prawdę bardzo dobra szkoła. Świetni nauczyciele jak i reszta personelu... K Jest spoko. (1) Szkoła nie jest miejscem dla ludzi, który lubią wyścig szczurów. Nauczyciele... QK nie polecam (2) Na początku roku napisałam na forum ,ze polecam tą szkołę. Teraz muszę... dsjngfs a mnie się podoba (2) a ja tam lubie moją szkołę... nauczyciele w większości są ok a niektórzy mi... ja zgadzam się z poprzedniczką (1) Ja też lubię tą szkołę. Nauczyciele w porządku, pomocni jezeli ktoś wykazuje... licealistka Najgorsze liceum w Gdańsku (1) Najgorsze liceum w Gdańsku. Ma dramatycznie niski poziom. Należy je wreszcie... Ania liceum oczami nowej. (2) Rozpoczęłam naukę w tej szkole w 2012 r. w klasie humanistycznej.Próg do... ktos zadowolony szkola (1) Polecam nic dodac nic ujac ,szkola przyjazna ale trzeba sie uczyc. DLA OSOB... michal Lo 14 gdańsk (1) Uczę sie w tej szkole juz 2 lata. i Jestem zachwycona poziom jest wysoki ale... XXXX Przyjazna Szkoła (1) Szkoła jest bardzo przyjazna , nie ma dresów jak to opisują niektórzy to... Ferdor Pozytywnie. (1) W szkole panuje duża tolerancja i żeby nie zdać trzeba być niezłym pustakiem.... .przemas Szkoła nie jest zła. (1) Jeżeli mówić o poziomie nauczania, nie jest źle. Nie przykładając się zbytnio... A. DO KITU! (1) Szkoła ta nie otwiera przez ludźmi żadnych perspektyw. Większość... Mariusz L.