XIV Liceum Ogólnokształcące

Szkoły średnie

Gdańsk, Janusza Meissnera 9

ok (1) Mamy tu jakiegoś frustrata ... no cóż tacy zawsze się znajdą ... pewnie nie... M chomik - opinia (1) świetni nauczyciele , uczniowie również. chomik Paulinka - opinia (1) polecam ta szkole , poziom jest wysoki , ten kto sie nie uczy na bierzaco... Paulinka
Może Być. (1) Jak dla mnie poziom nauczania dobry wysoki nie lenisz się , ludzie w szkole... anonim__ Ktoś$. - opinia (1) super szkoła. Wysoki poziom nauczania. polecam Ktoś$. fajna szkoła (1) Polecam beata to jest dobra szkoła ! (1) Ta szkoła trzyma poziom, ale nie ma w niej wyścigu szczurów.Jest w niej... Kornelia Solińska super szkoła!!!!! (1) czytając niektóre opinie mam wrażenie, że niektóre osoby nie rozumieją po co... sara szkoła nie dla leni (1) Jeśli za kimś chodzi leń to idąc do tej szkoły niech wie, że nie da sobie... absolwentka Porażka!!! (1) Odradzam wszystkim wybór tej szkoły. Po prostu katastrofa, brudno, słabe... Broda Marian Wyposażenie (1) Wyposażenie w tej szkole to jedno wielkie dno: sala to kurnik, komputery... marian no no (1) sami debile w tej szkole, a matura zdana na 99%, w większości wyniki powyżej... m. Do Leckter i Oktawi :) (1) Po pierwsze : żal nam takich osób, które z powodu swojej niskiej... TusiA I ZiobeR :) szkoła jest super :) (1) Liceum jest super :) jestem tegoroczną maturzyską i bardzo dobrze zdalam... :) na nie (1) Wiadomo, każdy powinien uczyć się we własnym zakresie gdziekolwiek. Z tą... robert Zgadzam się z Oktawią - kiepskie gimnazjum (1) Te gimnazjum jest po prostu kiepskie. Chodziłem do 18. gimnazjum przy tym... Leckter do weteranki (1) W naszej szkole łaciny i filozofii ucza sie wszystkie klasy humanistyczne, a... ja weteranka - opinia (1) W poniedzialek rozpocznie sie rejestracja w internetowym systemie do szkol... weteranka jest ok (1) To jest bardzo fajna szkoła.. polecam !! ucz weteranka - opinia (1) Zgadzam sie z przedmowczynia. To miejsce jest do wyrazania swoich opini na... weteranka