XIV Liceum Ogólnokształcące

Szkoły średnie

Gdańsk, Janusza Meissnera 9

Absolwent - opinia (1) Cóż, myślę, że co do poziomu nauczania idealnie odnosi się ortografia,... Absolwent Absolwent 2019 - opinia (1) Bardzo niski poziom nauczania, większość absolwentów to późniejsi studenci... Absolwent 2019 Mr E - opinia (1) Fajna szkoła, fajni nauczyciel ( oczywiście z kilkoma wyjątkami, ale... Mr E
Kowalska78 - opinia (1) Szkoła super. Nauczyciele niesamowici. Moje dziecko szczęśliwe. Kowalska78 Maks - opinia (1) Szkoła jest wyjątkowa w swoim rodzaju, nauczyciele zawsze pomocni i stawiają... Maks anmier1@wp.pl - opinia (1) w szkole dużo sie dzieje, fani ludzie... ok jest anmier1@wp.pl rzeczywiście masakra (1) Strajk to pokazuje z okazałością , od stycznia nie uczą do egzaminu bo... rodzic rozczarowany Odradzam wybór tej szkoły. (1) Naprawdę słaba szkoła :(. Na początku roku wydawało mi się, że to szkoła... Wiktor Serdecznie nie polecam (1) Poziom niektórych nauczycieli pozostawia wiele do życzenia Zażenowany Odradzam (1) Nie polecam szkoły. Niski poziom i dno totalne. Natsa Jeśli jesteś uzdolniony i wrażliwy artystycznie to nie polecam absolutnie!! (1) Jest to szkoła która nie ma wiele do zaproponowania edukacyjnie!Nauczyciele... Rozczarowana Żałuję, że tu trafiłam (6) Pierwszy rok za sobą i cóż mogę powiedzieć? Jest to zespół szkół, więc... . Nie polecam tej szkoły,napisze swoją opinie w dość nietypowy sposób. (5) Witam cie w czternastce poziomu zawodówki,gdzie szkoła jest tak biedna,że nie... Gall Anonim XIV Liceum to jest to !!! (2) Jestem uczniem klasy maturalnej w tej szkole.Uważam ,że poziom nauczania jest... Marcin Rozczarowanie (1) Szkoła "oferuje" bardzo niski poziom nauczania, owy poziom przypomina program... Uczeń Dramatycznie słabe liceum (3) Syn niedawno skończył XIV lo. Wynik jego matury nie wystarczył by dostać się... Rorczarowany rodzic masakra... (1) Prawda jest taka ze jak ktos chce to sam sie będzie uczyl.ale szkola jest po... absolwetka Naprawdę bardzo słaba szkoła (6) Nie polecam nikomu tej szkoły, ponieważ większość moich rówieśników z klasy A... Anonim polecam (1) Polecam to liceum Mili nauczyciele którzy naprawdę umieją tłumaczyć i ZAWSZE... negi Dziwne (1) Nie ogarniam tego, co tu niektórzy wypisują. Czy na pewno chodziłeś anonimie... słoń