ZAMIENIĘ kierownicę Easton EA50 20mm na 30mm (25,4mm)
Hej Wam!
Z chęcią zamienię moją kierownicę EA50 (low-rise, 20mm) na wersję med-rise, tj. 30mm wzniosu.
Moja:
używana była od lipca, głównie na trasach 4x (choć przeżyła tylko jedne zawody, w Pruszczu), aczkolwiek zasmakowała oczywiście innych dyscyplin (oprócz DH).
Stan wizualny oceniam na bdb- . Ma trochę rysek (słaaaby lakier), ale są one do zobaczenia jedynie z bliska. Aha, nie wiem jak z jej stanem pod manetkami/gripami. Na życzenie - foto.
Szerokość oryginalna, tj. 685mm.
MOCOWANIE 25,4mm.
Twoja:
chciałbym żeby również nie była specjalnie zniszczona :)
może być model EA70 (jestem gotów dopłacić do takiej, o ile będzie w podobnym stanie).
EA30 raczej bym nie chciał, ale zima długa - może się kiedyś dogadamy ;)
Mocowanie, oczywiście, również 25,4mm. Szerokość 685.
Mail:
Brooce@op.pl
Pozdrawiam ;)
Z chęcią zamienię moją kierownicę EA50 (low-rise, 20mm) na wersję med-rise, tj. 30mm wzniosu.
Moja:
używana była od lipca, głównie na trasach 4x (choć przeżyła tylko jedne zawody, w Pruszczu), aczkolwiek zasmakowała oczywiście innych dyscyplin (oprócz DH).
Stan wizualny oceniam na bdb- . Ma trochę rysek (słaaaby lakier), ale są one do zobaczenia jedynie z bliska. Aha, nie wiem jak z jej stanem pod manetkami/gripami. Na życzenie - foto.
Szerokość oryginalna, tj. 685mm.
MOCOWANIE 25,4mm.
Twoja:
chciałbym żeby również nie była specjalnie zniszczona :)
może być model EA70 (jestem gotów dopłacić do takiej, o ile będzie w podobnym stanie).
EA30 raczej bym nie chciał, ale zima długa - może się kiedyś dogadamy ;)
Mocowanie, oczywiście, również 25,4mm. Szerokość 685.
Mail:
Brooce@op.pl
Pozdrawiam ;)