Zawiedziony - ocena (1) Państwo w państwie. Żenada Żyją sami dla siebie. W nosie mają mieszkańców.... Zawiedziony krzysztof - ocena (1) Niedostateczne opisy dla stref parkingowych, które skutkują dodatkowymi... krzysztof Wojtek - ocena (1) 30 zł za 4 godziny pod szpitalem za parking to jakaś kpina i złodziejstwo... Wojtek
Rozczarowany obywatel - opinia (1) Jakość usług poniżej zera! W weekend majowy byłam z córką w oceanarium w... Rozczarowany obywatel Turystka - opinia (1) Zdarzenie miało miejsce kilka miesięcy temu. Opisuję dopiero teraz, ponieważ... Turystka Daria - opinia (1) Trochę pasożytki w tym Zarządzie Dróg i Zieleni, mam nadzieję, że kupicie... Daria Krzysztof i Katarzyna - opinia (1) Przez 7 miesięcy zgłaszam do ZDiZtu w Gdyni konieczność uporządkowania... Krzysztof i Katarzyna Rowerzysta - opinia (1) Antyspołeczna instytucja nastawiona na jak największy zysk z mandatów za... Rowerzysta Małgorzata Miotke - opinia (1) Lasek pomiędzy ulicą Podgórska a Kwiatkowskiego bardzo jest zaśmiecony , od... Małgorzata Miotke Ewa i Krzysztof K. - opinia (1) Brak reakcji na dwukrotne zgłoszenie nieprzejezdności ul. Łanowej powyżej nr... Ewa i Krzysztof K. M - opinia (1) Dramat, totalne zaniedbania, olewanie dziur i problemów miasta M .... (1) STREFA PŁATNEGO PARKOWANIA???!!! CZY KTOŚ Z WAS W ZARZADZIE MA CHOĆ BY... MIESZKANIEC KOŁOBRZEGU Jestem bardzo zadowolony. (1) Moją sprawę załatwili w ciągu jednego dnia. dk