ZGUBIONO DOKUMENTY :(

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Na trasie wrzeszcz skm- gdynia redłowo
stawiam bardziej na wrzezscz aleee
brazowy portfel z dokumentami dla znalazcy czeka nagroda ,niestety w portfelu nie było pieniędzy i byc moze ktos kto znalazł nie odesle ale jesli tyl;ko to opłacamy koszt i czeka nagroda !!
kont 667-989-640 zwracam kostz za tel do mnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ZGUBIONO DOKUMENTY :(

podbijam
dokumenty zgubiono 30.08
chciałabym ,aby któras z was forumki znalazła te dokumenty :)

A gdzie zgubiłaś te dokumenty w kolejce skm?
Bo jeśli tak to może ktoś oddał do kierownika pociągu.
Spróbuj się skontaktowac z biurem obsługi klienta w Gdyni.

podbijam
pytałam w okolicach SKMwe Wrzeszczu w okolicznych sklepikach
jedyne co sie dowiedziałam ze :
NA PERONIE SKM Gdansk -Wrzeszcz na peronie w kiosku pan ma czyjs dowód osobisty znaleziony( męzczyzny)
a na dworcu w jednym z kiosków pan ma karte miejska (kobiety)
do odbioru :)
mam nadzieje ze ktos znalazł i odesle tylko że w portfelu nie było pieniędzy a same dokumenty jesli ktos zwróci naprawde czeka nagroda:)!!
BRĄZOWY PORTFEL MESKI Z DOKUMENTAMI
wyrobienie tych wszystkich dokumentów to koszt.......................masakra finansowa

POPRAWKA na peronie w kiosku skm GD -wrzeszcz pan ma prawo jazdy męzczyzny :)

podbijam moze ktos cos

wspolczuje ja ostatnio zgubilam dowod osobisty, wiem ile to nerwow!!

podbijam :)

Ja tez ostatnio zgubilam portfel z dokumentami i sie nie odnalazl za to ktos sobie wzial abonament na moje nazwisko plus zrobil zakupy na raty w sklepie elektronicznym za 7 tys. zl( jestem ciekawa czy sprzedawca w sklepie spojrzal chociaz na dowod). Nie wiem dlaczego ktos kto znajduje portfel nie odsyla chociaz dokumentow. Kase niech sobie zatrzyma, ale ta cala nerwowka z wyrabianiem itd jest okropna. Ciekawe kiedy sie zmieni mentalnosc ludzi pod tym wzgledem.
Podbijam i mam nadzieje, ze w Twoim przypadku dokumenty sie odnajda ;) Powodzonka

mi dwa razy skradziono dokumenty (bez pieniędzy) i dwa razy je odzyskałam... za pierwszym razem trochę się naczekałam (dwa miesiące)... za drugim razem ktoś odesłał mi je w kopercie (także już po tygodniu miałam je z powrotem) - głowa do góry - może ktoś odeśle :)

a jak nie to powinnas zglosic utate dokumentow zebys pozniej nie musiala za cos placic

zgłosić utratę dokumentów zawsze warto!

dokumenty zgubił mój maz zgubił abo ktos go okradł:(
w ten sam dzien poszedł na komisariat i tam dowiedział sie ze ma poczekac 2 tyg moze ktos odesle:) a i zgłaszac ma w kazdym urzedzie w którym wyrabiał czekamy ale bardziej licze ze ktos zwróci
problem polega na tym ze tam był jego dowód,moja karta do bankomatu dokumenty na przyczepke na nazwisko mojej siostry i dokumenty na somochód nasz ale jeszcze na inne nazwicko bo nie przerejstrował mąz :( ach wyrobienie tych dokum na somochód to normalnie masakra ,inne miasto wszystko od nowa ,oc,itd było jeszcze na nazwisko sprzedającego a on jest gdzies z Moniek ;)
w tym dniu maż nie miał w portfelu forsy
Kiedy ktos mi ukradł torebkee w supermarkecie ale miałam forse i ktos odesłał wszysko obrócz pieniędzy nooo ale na koperte miał i znaczek:)

Zeby nie dopuscic do takije sytucja, o ktoerej pisze linka to lepiej to zglosic na policji ( jesli nie chca przyjac, to zazadac odmowy na pismie lub napisac skarge do przelozonego) i przede wszytkim zglosic tu
http://www.dokumentyzastrzezone.pl/

Inne tematy z forum

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...