ŻŁOBEK PROSZĘ O OPINIĘ.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Jak w tytule, bardzo proszę o opinię żłobka nr. 9 na ul. Racławickiej.
Od września moje dziecko ma iść do tego żłobka będzie mieć 9 miesięcy, jestem przerażona, bo nigdy nie musiałam oddawać żadnego dziecka do takiej placówki , ale realia dnia codziennego są takie że muszę wracać do pracy i jeszcze raz bardzo proszę rodziców co oddali niemowlę pod opiekę do tego żłobka o opinię. Będę bardzo wdzięczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ŻŁOBEK PROSZĘ O OPINIĘ.

mój synek chodzi do złobka drugi rok. Wiadomo, ze pierwszy rok był niezaciekawy pod wzgledem chorób, ale jestem zadowolona z opieki .

pytanie z innej beczki, jak jest w tym żłobku z miejscem?? ile się czeka

ja zapisałam sie do tego żłobka jak byłam w ciąży, a dokładnie w lipcu 2009r i mam nadzieje że sie dostaniemy

o dopiero zobaczyłam że Twoja córcia ma tak samo na imie jak moja czyli Hania

Jeszcze jedno pytanie, ile dzieci jest w najmłodszej grupie i ile pań opiekunek na taką grupę????????????

około 120 i dwie Panie a do jedzenia (pomoc w karmieniu) przychodzą salowe..........

sorki!!!!!!!!!!!! 15-20 dzieciaczków hihih

dzięki dorotka, jak przeczytałam pierwszy wpis to normalnie serce mi zamarło, ale po chwili uspokoiłam się :-)

Czy slyszalyscie moze o tym zeby dzieci adoptowane przyjmowane byly do zlobka na specjalnych jakis warunkach? Gdzies mi sie to obilo o uszy ale nie wiem czy to prawda...
W przyszlym roku adoptujemy dzieciaczka i zastanawiam sie jak by bylo z oddaniem go do zlobka na czas mojej pracy. Bardzo chcialabym byc z nim w domu ale prawdopodobnie bede musiala jednak pracowac boz 1 pensja moze byc ciezkawo, tak chyba byloby korzystniej dla dziecka i w zwiazku z tym nie wiem kiedy je zapisywac.
Slyszalam, ze kobiety w ciazy juz zapisuja dziecko a jak sie nie jest w ciazy? Jak wiadomo kolejki sa straszne (szczegolnie do publicznych), nie jestem w stanie przewidziec dokladnej daty kiedy dzidzia do nas trafi... Bede sie jeszcze kontaktowac ze zlobkami ale pytam Was tak wstepnie, moze ktos wie?

Ja nie słyszałam ale w żłobku powinni wiedzieć coś na ten temat. A tak poza tym to życzę powodzenia w adopcji.

ja mam moją córke zapisana juz 1,5 roku i mi powiedziala że sie nie dostanie

pmagdalena a do jakiej grupy zapisywałaś dziecko, do najmłodszych czy trochę starszych? i we wrześniu też nie ma szans?

2 lata temu my czekalismy rok na dostanie sie do złobka, a bylismy na około 70 miejscu

Ja zapisywałam dziecko na Racławicką (i do 3 innych żłobków...) na przelomie lipca/sierpnia, też jak byłam w ciąży. Dzwonimy co miesiac i potwierdzamy obecność na liście, a jeden ze żłobków przysyła nam mailowo aktualną pozycję. Po tych kilku miesiącach jesteśmy na miejscu 151... A też myślałam o żłobku od wrzesnia 2010. Heh.

super żłobek, moja córcia chodziła tam 2 latka, bez obawy można oddać tam swojego skarbka.

dziękuję za opinię, widzę same pozytywy, mam nadzieję że się nie zawiodę.

Inne tematy z forum

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...