opinia (1) szkoła tragedia,w przeciągu roku szkolnego w zerówce czterech... rodzic Przemoc i brak reakcji Dyrektorki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) Witam, Mój syn uczęszcza do drugiej klasy w szkole SP 76. W klasie znajduje... Mama Tragedia (5) Poziom poziomem. Najgorsze co może być to poranne bóle brzucha "bo trzeba... tycjusz@o2.pl
FESTYN TO JEDNA WIELKA KPINA!!! LUDZIE UBRUDZENI OD FARBY OLEJNEJ!!! (4) DNIA 16.06 ODBYł SIE NIBY FETYN W NASZEJ SZKOLE :(. TO POPROSTU BYłO SMIECHU... JAREK Fajnie... (1) Jestem teraz w 6 klasie w tej szkole.... Nauczycielki bardzo miłe. Nie dawno... Uczennica :P Dobra szkoła (4) Jestem nauczycielką i doskonale wiem, że nie ma szkoły idealnej. Mój syn jest... Matka ucznia ;] (2) Tak jak czytam te dwa komentarze to mi sie naprawde az przykro robi, bo... Absolwentka Tragedia (3) Wymienię "kilka" minusów -Brudne łazienki -Brudno woda w basenie... Hajl najlepsza szkola (1) Szkola jest przyjazna uczniom, nauczyciele dbaja o bezpieczenstwo,... Pati Korepetycje j. angielski - tanio! (1) Tanie i solidne korepetycje z języka angielskiego dla uczniów szkoły... korepetycje polecam (1) Jak najbardziej polecam tą szkołę. Nauczyciele bardzo dobrzy. P. pedagog jest... absolwentka ŻAL.PL (1) Szkoła jest beznadziejna, nauczyciele nie dbają o bezpieczeństwo uczniów np.... Absolwentka Ehhh . (1) Ehh ta szkoła nie nalezy do najlepszych . Łazienki są ochydne . Stare i... Unforessen__xdd :) (1) Bardzo miło wspominam tę szkołe... i z dużym sentymentem patrze na jej... kam !!Uwaga!! (1) Szkoły nie polecam ponieważ: Jest dużo piachu na korytażu, Nauczycielom... Drass pulina - opinia (1) Bardzo dobra szkoła.Polecam uczennica (byłej klasy 6b) pulina okropna skola (1) poczucia bezpieczenstwa dla dziecka zero.na przerwach nauczyciele zajmuja... mama