Średnio (3) Zero kół zainteresowań. Nauczyciele są ok, ale nie wszyscy, Niektórzy... Szóstoklasistka To nie miejsce lecz ludzie tworzą klimat. (1) Dużą przestronna szkoła z basenem. Obecnie do użytku został oddany nowy... Meg BOISKO ! (1) Brawo SP 42 !!! Piękne otwarcie kompleksu rekreacyjno-sportowego !!! rodziv
Duża, fajna szkoła (1) Skończył ją mój mąż, kończy syn. Właściwie nie kończy bo się okazało, że... Agnieszka bardzo dobra szkoła (1) Przestronna, wesoła, kolorowa (w środku), basen, dużo sal gimnastycznych... Mama Ranking szkół podstawowych i dobra pozycja SP 42 (2) http://nasza-sp42.gda.pl/2013/02/06/wyniki-egzaminu-gimnazjalnego-2012/#more-180 WZ Brak parkingu (4) To jest najgorsza organizacja jaką kiedykolwiek widziałem. Nie dość że do... tomek Szkoła bez zastrzeżeń (1) Szkoła jest bardzo dobra. Organizacja parkingu nie jest najlepsza, lecz sie... Uczennica* bezpieczeństwo na poziomie zerowym (3) Szkoła totalnie nie przygotowana dla dzieci młodszych. Zerówki i pierwsze... ojciec mundurki (3) Nowa dyrektor nowe zarządzena. Reforma Giertycha dawno przestała... mama Jestem rodzicem, mogłoby być lepiej - pani pedagog to pomyłka ! (2) Nie mam zastrzeżeń do poziomu nauki, spotkałam samych świetnych nauczycieli,... Rodzic rodzic - opinia (1) Mundurki-nieporozumienie ! Niczego nie zapewniają, poza kolejnym wydatkiem... rodzic Normalna,dobra szkoła (1) Normalna,dobra szkoła Jola _________________000__________________ (1) _________________000__________________ syla