Zagroda Rybacka

Bary Catering

Gdańsk, Miła 14

Super lokal! (1) Bardzo klimatyczne miejsce. Można tu zjeść pyszną, świeżą rybkę, kelnerzy... Paulina Bardzo ładna restauracja z wyjątkowymi daniami. (1) Moim zdaniem jedna z lepszych restauracji w Brzeźnie. Idealny stosunek... Łukasz Tomkowski Godne polecenia !! (1) Ostatnio byłam z chłopakiem na bardzo miłej kolacji w zagrodzie rybackiej i... Klaudia
Super restauracja! (1) Wspaniale jedzenie👍 Kazdy znajdzie tu cos dla siebie, potrawy... agn.kru. Wspaniała restauracja !!! (1) Doskonale przygotowane dania rybne! Miła obsługa. Serwują doskonałe zestawy... WesołyPodróżnik Przepiękne miejsce! Super jedzenie! (1) Wraz z dziewczyną odwiedziłem Zagrodę rybacką, na samym początku wystrój... MatZ Sylwia - opinia (1) Gorąco polecam wizytę w tym lokalu, ponieważ tak pyszna rybę jak tu trudno... Sylwia Polecam najlepszy smażony dorsz!!!! (1) Knajpa warta polecenia bardzo dobre jedzonko miła atmosfera i bardzo dobra... Andrzej Najlepsza rybka na całym wybrzeżu . (1) Jedzonko przepyszne . Dorsz i pstrąg pierwsza klasa ! Do tego opiekane... Ewelina Ola - opinia (1) Słyszałam dużo pochlebnych opinii na temat Zagrody Rybackiej, dlatego w końcu... Ola Polecam. (1) Wspaniałe miejsce. Jedzenie świeże i smaczne. Lokal z ciekawym wystrojem.... Gosia Jak na Rybkę w Gdańsku to tylko do Zagrody Rybackiej (1) Ten lokal określa kilka pojedynczych wyrazów. Pysznie, świeżo, niedrogo,... Monia Organizacja Urodzin (1) Dziękuję za wspaniałą organizację urodzin , pełny profesjonalizm i obsługa,... bożena Smakowicie (1) Polecam każdemu. Rozsądne ceny, smakowite jedzonko i bardzo sympatyczna... Jakub Bajka! (1) Wybrałam się na obiad z rodziną do Zagrody Rybckiej, filet z dorsza i filet z... Helga Jeśli Trójmiasto, to tylko Zagroda Rybacka! (1) Przepyszna rybka, przyjemna atmosfera w lokalu, przemiła obsługa! Idealne... Dayana Najlepszy filet z dorsza jaki jadłem !!! (1) Zjadłem z żona przepysznego fileta z dorsz na maśle czosnkowym , do tego zupa... Jacek Pyszna rybka!! (1) Polecam zagrode rybacką, fajny lokal! pyszna rybka!!! miła obsługa!! warto... Larysa Zysko UWIELBIAM RYBĘ W ZAGRODZIE RYBACKIEJ (2) Powiem tak: jestem mieszkańcem 3miasta i spróbowałam lokalnie i nie tylko... Paweł Bardzo miły woeczor (1) Wszystko nam sie bardzo podobało. Jedzenie pyszne, pięknie podane, bardzo... Gosia