Zagroda Rybacka

Bary Catering

Gdańsk, Miła 14

Sylwia - opinia (1) Gorąco polecam wizytę w tym lokalu, ponieważ tak pyszna rybę jak tu trudno... Sylwia Polecam najlepszy smażony dorsz!!!! (1) Knajpa warta polecenia bardzo dobre jedzonko miła atmosfera i bardzo dobra... Andrzej Najlepsza rybka na całym wybrzeżu . (1) Jedzonko przepyszne . Dorsz i pstrąg pierwsza klasa ! Do tego opiekane... Ewelina
Ola - opinia (1) Słyszałam dużo pochlebnych opinii na temat Zagrody Rybackiej, dlatego w końcu... Ola Polecam. (1) Wspaniałe miejsce. Jedzenie świeże i smaczne. Lokal z ciekawym wystrojem.... Gosia Jak na Rybkę w Gdańsku to tylko do Zagrody Rybackiej (1) Ten lokal określa kilka pojedynczych wyrazów. Pysznie, świeżo, niedrogo,... Monia Organizacja Urodzin (1) Dziękuję za wspaniałą organizację urodzin , pełny profesjonalizm i obsługa,... bożena Smakowicie (1) Polecam każdemu. Rozsądne ceny, smakowite jedzonko i bardzo sympatyczna... Jakub Bajka! (1) Wybrałam się na obiad z rodziną do Zagrody Rybckiej, filet z dorsza i filet z... Helga Jeśli Trójmiasto, to tylko Zagroda Rybacka! (1) Przepyszna rybka, przyjemna atmosfera w lokalu, przemiła obsługa! Idealne... Dayana Najlepszy filet z dorsza jaki jadłem !!! (1) Zjadłem z żona przepysznego fileta z dorsz na maśle czosnkowym , do tego zupa... Jacek Pyszna rybka!! (1) Polecam zagrode rybacką, fajny lokal! pyszna rybka!!! miła obsługa!! warto... Larysa Zysko UWIELBIAM RYBĘ W ZAGRODZIE RYBACKIEJ (2) Powiem tak: jestem mieszkańcem 3miasta i spróbowałam lokalnie i nie tylko... Paweł Bardzo miły woeczor (1) Wszystko nam sie bardzo podobało. Jedzenie pyszne, pięknie podane, bardzo... Gosia Pysznie !!! (1) Jak najbardziej polecam !! Nigdzie jeszcze nie jadłem tak dobrej rybki.. Mój... Szymon Przepyszna ryba (1) Świetny widok na morze. Bardzo sympatyczny wystrój. Obsługa bardzo miła,... Paulina Super! Piękny wystrój, pyszne rybki i wspaniała ekipa :) (1) Miejsce rewelacja, świetna atmosfera, a jedzonko rozpływa się w ustach.... Aga Przyjemne zaskoczenie wizytą w Zagrodzie Rybackiej! (1) W Zagrodzie Rybackiej byłam w zeszłym tygodniu. Było to jedno z lepszych... Kamila Ekstra jedzenie! (1) Zanim trafiliśmy do zagrody odwiedziliśmy kilka miejsc w Gdańsku. Żadne nie... Turystka Super ryby! Świetny lokal! (1) Wraz ze znajomymi wybrałem się tam kilkukrotnie, lokal schludny, estetyczny,... Karol