Zagroda Rybacka

Bary Catering

Gdańsk, Miła 14

Pysznie !!! (1) Jak najbardziej polecam !! Nigdzie jeszcze nie jadłem tak dobrej rybki.. Mój... Szymon Przepyszna ryba (1) Świetny widok na morze. Bardzo sympatyczny wystrój. Obsługa bardzo miła,... Paulina Super! Piękny wystrój, pyszne rybki i wspaniała ekipa :) (1) Miejsce rewelacja, świetna atmosfera, a jedzonko rozpływa się w ustach.... Aga
Przyjemne zaskoczenie wizytą w Zagrodzie Rybackiej! (1) W Zagrodzie Rybackiej byłam w zeszłym tygodniu. Było to jedno z lepszych... Kamila Ekstra jedzenie! (1) Zanim trafiliśmy do zagrody odwiedziliśmy kilka miejsc w Gdańsku. Żadne nie... Turystka Super ryby! Świetny lokal! (1) Wraz ze znajomymi wybrałem się tam kilkukrotnie, lokal schludny, estetyczny,... Karol Super smaczna ryba! (1) Zachęcony komentarzami i dobrymi opiniami postanowiłem sprawdzić Zagrodę... Kuba Agata - opinia (1) Byłam nie raz i z pewnością jeszcze tam wrócę. Rybka bardzo smaczna, obsługa... Agata Gorąco polecam! (1) Super rybka, smaczna i świeża. Czego chcieć więcej? Polecam każdemu Radek Luna - opinia (1) O Zagrodzie Rybackiej dowiedziałam się za pomocą tej strony, sugerując się... Luna Wspaniale! (1) Nic tylko gratulować właścicielowi! wspaniałe świeże ryby, dobre surówki,... Zadowolona klientka Nie polecam! (2) Wraz ze znajomymi mieliśmy nadzieję na dobry obiad w miłej atmosferze, jednak... Niezadowolona Zagroda Rybacka (1) Podczas tegorocznych wakacji natrafiłam na Zagrodę Rybacką. Posiłki były... Anita Smacznie!!! (1) Byliśmy dwa razy w Zagrodzie Rybackiej - najpierw na rybce później pierogach.... Ewa NAJLEPSZA RYBKA w Trójmieście (1) Do 'Zagrody..' trafiliśmy .... przypadkiem. I.. jakże cieszymy się , że tak... Ania rybka smaczna ale bardzo ciężka tzn. droga (2) Rybka smaczna ale dlaczego taka droga - mój kawałek podobno miał 0,5 kg co... tatii Najlepsza fląderka jaka istnieje!!! :-) (1) Najpyszniejsza flądra na masełku czosnkowym!!! :-) Obsługa rewelacja... Sylwia Naprawdę warto !!! (1) Byłem ze znajomymi .... Naprawdę pychota i ta sympatyczna obsługa... Po... Maciej Gorąco Polecam- Smacznie i w przystepnych cenach (1) Szukaliśmy dziś miejsca gdzie można zjeść smaczna rybkę , i mimo ze mieszkamy... Klienci smakosze Super ryba !!! (2) Naprawdę polecam, super rybka ma masełku czosnkowym i do tego rewelacyjna... Włodek