Karczma Polska Zagroda

Restauracje

Sopot, al. Niepodległości 625

świetne miejsce (1) Jedzenie smaczne, świeże. W środku wystrój jest prosty, bez przesadyzmu.... Arleta w sam raz na randkę (1) Jetsem w pełni zachwycona tym miejscem. Ukochany zaprosił mnie tam na randkę... Olka niesamowite wrażenie (1) Uwielbiam takie tematyczne miejsca, w którym nie ma pomieszania z... Janek
wyśmienicie! (1) Wspaniałe jedzenie to jedno, ale chcę się skupić na wnętrzu - tam jest... Artur Super!!!! (1) Jedzenie najlepsze jeżeli chodzi o kuchnie Polska, obsługa mega i stała,... Barbara pierwszy i ostatni raz!!!!!! (1) w dniu wczorajszym miałam wątpliwą przyjemność goscic w zagrodzie... już od... AK SUPE ATMOSFERA (1) Byliśmy w niedzielę w waszej restauracyjce na obiedzie po dłuższej... jacek Pierwsze Urodzinki (1) Widzę kilka nieprzychylnych ocen,więc powtórzę swoja świeżą opinię:)W... Monika skusiłam się i żałuję (1) majac ochotę na "jadło' trafilam do zagrody i zamowilam żeberka. były suche i... kkk Polecam (3) Wczoraj mieliśmy niewątpliwą przyjemność skorzystać z usług Karczmy.... Ola niesmacznie (3) Jedzenie podane bardzo ładnie ale nic poza tym! Żeberka nie smakujące niczym,... niezadowolona Kolejne udane przyjęcie (1) Właśnie opadły emocje po kolejnym wydarzeniu dla naszej rodziny -chrzcinach... Aleksander coraz gorzej (1) kiedys najlepsza restauracja w stylu gospoda z polskim jadlem teraz coraz... vito pierwszy raz, nie ostatni (1) jedzonko po prostu pyszne, zupka dnia pomidorowa lepsza niż w domu, bigos tez... monika Małe porcje i drogo (3) Smakowo zupełnie bez rewelacji. Porcja halibuta - mikroskopijna, zrazy - choć... Marian SMACZNA TRADYCJA POLECAMY!! (1) Byliśmy w Karczmie z grupą znajomych któryś raz z kolei!! Trafny wybór!!... Kasia i Tomek Fenomenalne polskiie jedzenie (1) Takich miejsc brakuje w Całej Polsce,świetne jedzenie ,wystrój i... Aleks Na Mikołajki z dziewczyną wybrałem się do Zagrody. (1) Nie bardzo rozumiem co się stało? dwa tygodnie wcześniej byliśmy razem w... Mikołaj Polecam:) (1) Jedzenie bardzo smaczne, chociaż raczej dla koneserów:) bardzo bogate menu,... zabol Karczma Polska Zagroda (1) Jedzenie wyśmienite typowa Polska kuchnia pierogi,schabowe,golonka bardzo... Krzts