Karczma Polska Zagroda

Restauracje

Sopot, al. Niepodległości 625

Tradycyjne smaczne jedzenie (1) W restauracji Zagroda byłam wczoraj wraz z moim mężem, jedzenie bardzo... Anna Poznańska nad jakością potraw trzeba trochę popracować (1) jedzenie serwowane na bardzo tłusto, mocne i duże porcje, ale cieżkie to to,... Radek świetne miejsce (2) Jestem stalym gościem i zawsze wychodzę zadowlona z tej restauracji.... stały gość
:) Rewelacja (1) Jedzenie pyszne, porcje duże , ceny przystępne, obsługa rewelacyjna. Na pewno... Dagna Super! (1) W Karczmie wyprawilam chrzciny mojej córeczki. Zarówno norweska jak i polska... Ewa Coraz gorzej (5) Chodziliśmy (czas przeszły nie przypadkowo) do Zagrody przez wiele lat i było... Zbyszek Wielkie żarcie (1) Wszystko świetnie, ale jedno małe "ale". Dania rozmiarów xxl, co niesłychanie... piotr1979 nieprofesjonalna obsluga!! (1) podszkolilabym kelnerow z zakresu kulturalnego podejscia do klienta!! bo to... ania Meg - opinia (1) Przepyszne pierogi ! Ciasto takie delikatniutkie. Niebo w Gębie :) Meg opinia (1) Całą rodziną chodzimy do Zagrody na urodziny/imieniny dziadków. To ich klimat... romek Aneta - opinia (1) Polecam w 100% miła obsługa i bardzo dobre jedzienie. Jestem tam bardzo... Aneta Na pewno tu wócimy (1) Restauracja naprawdę godna polecenia. Świetna organizacja 16osobowej imprezy.... MB pysznie! (1) Po pierwsze: przemiłe Panie kelnerki! za każdym razem obsługiwała nas inna... mama POLECAM!!! (1) wszystko na najwyższym poziomie, jedzenie przepyszne, przemile i przepiekne... Krzyś Rewelacyjne jedzenie, ogromne porcje!!! (1) Pierwszy raz udałem się do tej restauracji z całą grupą, podczas szkolenia... muniox BYŁO WARTO!!! (1) TRAFILIŚMY Z MĘŻEM DO ZAGRODY AKURAT W WALENTYNKI:) I SPĘDZILIŚMY MIŁO CZAS... LUIZA&MAREK napiwki (1) Znam i cenie te restauracje. ale nie o tym chcialbym rozprawiac. Chodzi mi o... Łukasz-gastronom i smakosz zla obsluga (1) od lat bedac na urlopie w polsce spotykamy sie zrodzina i znajomymi w... wiesia kreft SUPER KARCZMA! (1) Byłem po dziesięć razy w Gdańsku i Sopocie w czasie różnych okazji: obiad... Sebastian Zieman Pyszne jadło! (1) W niedzielę czas oczekiwania na stolik i ogólny rwetes jak w barze szybkiej... mieszkanka Gdańska