Polecam, pełen profesjonalizm (1) W 100% polecam. Wszystko bardzo dobrze przygotowane i zorganizowane.... George Wyrazy uznania dla Zakładu Pogrzebowego Róża (2) Trudno dziękować, gdy odchodzi z tego Świata ojciec... ale to Szefostwo i... Wojciech Noe Dziękuję serdecznie po raz drugi zakładowi Róża (1) W listopadzie zajęliście się pogrzebem mojej teściowej,w marcu powierzyliśmy... Sylwia B
Zaklad pogrzebowy ,,Róża,, w Gdyni (1) Serdecznie dziękuje za profesjonalnie przygotowaną uroczystość pogrzebową... Elżbieta Sadkowska Godny polecenia profesjonalizm POLECAM (1) PROFESJONALIZM !!! Serdeczne podziękowania dla wszystkich pracowników... Tamara Najwyższy poziom (1) Zjawisko "piękny pogrzeb" istnieje i dzięki fachowości, wyczuciu,... Elżbieta Urscheler Dziękuję! Polecam! (1) Firma z profesjonalnym oraz indywidualnym podejściem do klienta. Wszystko... Natalia Pobłocka podziekowanie (1) Nie dawno skorzystalam z ich uslug (pogrzeb mamy). Chcialam bardzo... judyta podziękowania (1) Dziękuję firmie Róża za kompleksową pomoc w zorganizowaniu pogrzebu oraz w... Anna Serdeczne Podziekowania (1) W imieniu rodziny skladam serdeczne podziekowania wszystkim pracownikom... Andrzej Mueller Serdeczne podziękowania (1) Chciałabym serdecznie podziękować firmie „Róża” za wielkie... Barbara Dziekuje z calego serca (1) Parę tygodni temu zmarł mój ukochany dziadzius. Nie miałam siły i ochoty... Wioleta Wielkie dzięki (1) Pełna satysfakcja z wyboru zakładu Róża , profesjonalizm, podejście do... carol Jak najbardziej POLECAM (1) W tym roku miałem okazję skorzystać z ich usług ( śmierć ojca ). Muszę... greg Serdeczne podziękowania dla zakładu (1) Serdeczne podziękowania dla całego Zakładu Pogrzebowego Róża.Dziękuję za... Karolina POLECAM! (1) Spełnili Państwo w stu procentach nasze oczekiwania przyczyniając się do... --- Dziękujemy!!!!! (1) Składamy serdeczne podziękowania firmie pogrzebowej Róża za wielki... Rodzina Wycichowskich Zakład Pogrzebowy Róża (1) Zakład wybrałam przypadkowo ale to był dobry wybór. Profesjonalne podejście... Ania Jagoda - opinia (1) Pomocni i życzliwi ludzie.W swoim życiu po raz pierwszy musiałam skorzystać z... Jagoda Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu (1) Pierwszy raz musiałam skorzystać z usług zakładu pogrzebowego. Wszystko... Agnieszka Szreder