Podziękowanie (1) Jestem z Bielska-Białej. Na niezbyt znanym mi gruncie Gdyni przyszło mi... Joanna Lajbig pogrzeb ojca (1) profesjonalizm,profesjonalizm i nic więcej nie trzeba dodawać.DZIEKUJĘ za... Jacek pogrzeb (1) Polecamy z calego serca Zaklad "ROZA".Obsluga profesjonalna,rzetelna,mila i... Barbara G.
Podziękowania (1) Bardzo dziękuje w imieniu ojca za organizację ceremonii pogrzebowej na... Agnieszka Serdeczne podziękowania (1) W imieniu mojej babci chciałabym złożyć serdeczne podziękowania za... Anastazja S. Serdeczne podziękowania (1) Profesjonalizm, takt i bardzo sprawna organizacja uroczystości pogrzebowej... Barbara Ł. Podziękowanie (1) Chciałabym podziękować w imieniu całej rodziny za przygotowanie i organizację... Małgorzata Serdeczne podziękowanie (1) W imieniu rodziny chce serdecznie podziekowac firmie Ròża za... Barbara Podziekowanie (1) W imieniu Rodziny , składamy podziekowanie dla firmy Ròża za... Dominika podziękowanie (1) Na ręce Pana Sebastiana składamy podziękowanie dla firmy RÓŻA za... Irena i Zenek Serdeczne podziękowania (1) Chciałabym w imieniu mojego ojca i moim jeszcze raz bardzo podziękować... Jolanta Porębska Podziękowanie (1) Podejście firmy do sprawy oraz jej zaangażowanie było nieodzowną pomocą w... Artur Podziękowania (1) Dobra firma , wszystko dobrze zorganizowane Jurek Podziękowania (1) Wielkie podziękowania dla Panow Filipa i Sebastiana za wielka pomoc w... Siostra ilona Tomczuk i narzeczo Podziękowanie (1) Kochani polecam TĄ Firmę w tych smutnych i ciężkich chwilach.Bardzo... Ilona Tomczuk Podziękowanie RÓŻA (1) Dziękujemy panom SEBASTIANOWI i FILIPOWI za profesjonalną obsługę piękny... Rafał i Włodek z rodzinami Pełen profesjonalizm (1) Raz jeszcze podziękowania dla Pana Filipa i Jego Mamy. Profesjonalizm tych... rodzina godne polecenia (1) Bardzo miłe chłopaki mieliśmy przyjemność poznać ich osobiście, wykazują... RODZINA MEREDYK opinia (1) wszystkie sprawy formalne były natychmiast załatwione (w ciągu paru godzin)... bognali Polecam - godni zaufania, wyrozumiali, kulturalni, profesjonalni. (1) Bardzo miła, rzeczowa i profesjonalna firma. Pomimo tego, że nasz cmentarz... Katarzyna