Zakład dekarski - montaż okna dachowego.

Czy mógłby ktoś polecić zakład/firmę która wstawi okno dachowe co się wziąże z częściową rozbiórka dachu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zakład dekarski - montaż okna dachowego.

Przejrzyj forum. Już były takie pytania

Re: Zakład dekarski - montaż okna dachowego.

Na ostatnich 20 stronach nie ma takiego tematu a wyszukiwarka też nic nie znajduje.

Jeżeli chcesz kogoś z polecenia, to mogę tylko podpowiedzieć, bo osobiście nie znam, że bywając jakis miesiąc temu na placu zabaw z dzieciakiem przy Księżycowej widziałem firmę która robiła dach domu przy Pogodnej dwadzieścia ileś-charakterystyczny biały wysoki dom, brązowa blacho-dachówka. Chłopaki uwijali się jak na mój gust profesjonalnie, zakładali też duży wyłaz ala okno wiec myślę że mogli by pomóc, podjedż zapytaj gościa, do tego jest miejscowy więc raczej wiedział kogo bierze, czy poleca itd.itp.

Zadzwoniłem http://alkudia.pl/oferta-okien-dachowych/ sprawna ekipa małe koszty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdzie zadzwoniłeś? Na stronę z odrobiną tekstu? Bez numeru telefonu?
Może Ci w tej pustej głowie dzwoni?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Rolnik bez litości (4 odpowiedzi)

Który tam taki mądry i już w sierpniu jedzie z "naturalnym" nawozem po polach? Oddychać się nie...

Szkola podstawowa (45 odpowiedzi)

Witam poprosze o opinie o szkole podstawowej i nauczycielach w Baninie , syn od września ma...

jaki piec wybrać do domu? (97 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...