Zakochany

Witam. Jestem żonaty, mam dwójkę synów, i wielki problem . W pracy poznałem nową koleżankę. Teraz nie mogę przestać o niej myśleć. Bardzo przypomina mi moją żonę, nie chodzi nawet o wygląd, ale i zachowania itp. Myślę o niej często, czuję jej zapach, chciałbym ją przytulić. Co ja mam zrobić, wiem że ona też mnie bardzo lubi, a może i nawet się zakochała we mnie, tego sobie nie powiedzieliśmy. Ona ma też rodzinę jak ja. Dla mnie to wielki problem, nie wiem co robić, spotkać się poza pracą i porozmawiać, czy spotykać się w tajemnicy, co byście zrobili. Bardzo lubimy ze sobą rozmawiać nawet o osobistych problemach, traktuje ją jak przyjaciółkę a może i nawet więcej, co robić?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17

https://www.filmweb.pl/film/Rze%C5%BA-2011-599742 - zarąbisty kawałek, co prawda źródło problemu deczko inne, ale sposób rozwiązania, jak mniemam, podobny. Jesooo, jak ja bym sobie pokibicował takiej candle light supper. Chyba muszę odpalić Lejdis.

A dla OPa mam proste rozwiązanie - bzyknij ją, to Ci przejdzie. Zawsze przechodzi. Albo jedno, albo drugie, albo oba.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

to sie swingersi jakos tak nazywa ,
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

> Zaprosić żonę na kolację przy świecach

Albo zaprosić żonę i koleżankę z mężem na wspólną kolację przy świecach. Może "reszta towarzystwa" też sobie do gustu przypadnie?
Kwadracik także rozwiązywałby problem ;)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 9

*nie karmić
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zaprosić żonę na kolację przy świecach i powiedzieć jej o tym problemie. Jest ogromna szansa, że on wtedy zniknie sam z siebie. A jak nie, to po prostu karmić tego zauroczenia. Wszystko, co nie karmione zdycha. Nie gadać z tą koleżanką o żadnych problemach, nie zwierzać się, zdusić to w zarodku i finito. To tylko reakcja chemiczna. Ewentualne przygnębienie spowodowane spadkiem poziomu serotoniny wyrównać zjadając duże ilości czekolady. Jeśli przerodzi się w depresję, to sięgnąć po prozac.

https://www.youtube.com/watch?v=57Hc9MXrqXo
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Zakochany

Co robić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Biały związek (9 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Czy ktoś może polecić jakąś stronę, gdzie jest szansa poznać Panią do "białego...

kto z was poznal kogos z forum ogloszenia towarzyskie sex bez zobowiazan???? tylko szczerze... (76 odpowiedzi)

tak jak w tytule kto z Was poznal kogos kozystajac z ogloszenia sex bez zobowiazan lub szukkam...

wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. (10 odpowiedzi)

K.....a, wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. Całe dzieciństwo mieliśmy psy, jedne były...