Zakup przyczepki Croozer Kid for 2 / Chariot Cougar

Gdzie w Trójmieście można obejrzeć/kupić przyczepkę Croozer Kid for 2 i ewentualnie namacalnie porównać z Chariotem Cheeteh lub Cougar?
Znalazłem kilka ofert w sklepach internetowych, ale chciałbym przymierzyć młodego do przyczepki przed wydaniem tak dużej kasy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Zakup przyczepki Croozer Kid for 2 / Chariot Cougar

Croozer'y 1 i 2 widziałem w sobotę (15.06) u Żuchlińskiego. Budzi zachwyt :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jeśli bliżej Ci do Gdańska - spotkałem na targach rowerowych na AWFie http://itinere.pl/kategoria/237/akcesoria-rowerowe.html - twierdzą, że mają wszystko i można wypożyczyć do testów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Itinere.pl na osowej. Wypożyczyłam Croozer Kid for 2 do testów i zdecydowałam się na zakup. Następnego dnia przyczepka była do odbioru, a cenę udało mi się wynegocjować lepszą niż na allegro.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

sam myślę nad dokładnie tym samym - czyli najpierw wypożyczyć i później kupić, jeśli się sprawdzi..

napisz wprost jaką cenę udało Ci się wynegocjować - będzie przynajmniej konkretnie wiadomo za ile można taką dwójkę kupić..

@autor wątku - może chcesz sprzedać tą przyczepkę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...