Re: Załamka
bez przesady dziewczyny,najpierw bierzecie kredyty,rodzicie dzieci czesto zaliczajac wpadke a pozniej narzekacie na forum,,,,najpierw nalezy wszytsko przemyslec zastanowic sie ,czy bedzie mnie stac np na kredyt,dziecko itp a pozniej jedna z druga żebrze na forum,ze brak na jedzenie,pieluszki,sorry,ale jestescie dorosłe i to zobowiązuje,jaki przykład dajecie swoim dzieciom? tylko nie myślcie,że u mnie zawsze było super,oboje jestesmy po studiach zawsze mielismy prace nawet niezla,ale od 20 roku zycia utrzymujemy sie sami,studia sami finansowalismy,przez 10 lat wynajmowalismy mieszkanie,nie bylo nas stac na wlasne,marzylismy o dziecku,psychika niekiedy siadała,bałam sie ze po 30 roku zycia bedzie trudno mi zajsc w ciaze,albo,ze dziecko bedzie chore...ale bylismy-jestemy odpowiedzialni i wiedzielismy,ze na dziecko sobie nie mozemy pozowlic,bede musiala zrezygnowac z pracy-do 3 roku chce samodzielnie wychowaywac dziecko ,nie mamy wlasnego M,co z tego ,że miłosc z nas kipiała,,,,i w koncu po 10 latach zostalam mama,ale dopiero po tym ,jak mielismy stała prace dobrze płatna i mieszkano swoje, zdecydowalismy sie na dziecko,dajemy swoim dzieciom synkowi i coreczce poczucie bezpieczenstwa,dziecko nie widzi matki zapłakanej,zdesperowanej,to przykre ,jak dziecku niekiedy trzeba odmowic np. bułeczki,bo kazda złotówka sie liczy....BŁAGAM wiecej rozwagi i zdrowego rozsadku,,,,
0
0