Mirosław - ocena (2) Bardzo szybki i solidny montaż. Obie realizacje bez zarzutu i przemiły... Mirosław Dominika - ocena (1) Świetne kolory, bardzo polecam ! Montaż ekspresowy. Dominika Justyna - ocena (2) Bardzo polecam. Na wielki plus: kontakt - Pan Piotr bardzo szybko odpowiadał... Justyna
Maciej - ocena (1) Zadzwoniłem aby wykonać pomiary, Pan przyjechał bardzo szybko. Juz następnego... Maciej Mama urwisów - ocena (1) Drugi raz skorzystałam z usług firmy Imperoll i na pewno wrócę do nich... Mama urwisów Monika - ocena (2) Profesjonalny dobry serwis. Polecam Monika Michał - ocena (2) Profesjonalna i fachowa obsługa, jednocześnie w rozsądnych kosztach :) Michał Karo - ocena (2) Super zrobione rolety Pan Piotr zrobił kawał dobrej roboty pomimo wielu... Karo Roman - ocena (2) Szybko, sprawnie, w przystępnej cenie i miłej atmosferze. Roman Julek I Jula - ocena (2) Cudowne rolety i markizy, ekspresowy termin i niższa cena którą porównaliśmy... Julek I Jula Szymon - ocena (2) Bezpłatny pomiar w ciągu 1 dnia, zamówione we wtorek, a w poniedziałek już... Szymon Marek - ocena (2) To juz kolejna realizacja zamówienia z Roloteką. Mam już plisy i żaluzje... Marek Patryk - ocena (2) Super firmą na każdym etapie. Doradztwo, pomiar, wykonanie i montaż- wszystko... Patryk Radosław - ocena (1) Korzystam już trzeci raz. Solidna firma, szybka realizacja. Bardzo polecam. Radosław Łukasz - ocena (1) Szybka, profesjonalna i miła obsługa. Pan Krzysztof zawsze fachowo podpowie i... Łukasz Joanna - ocena (1) Juz drugi raz korzystalam z uslug tej firmy. Jakosc wykonania, doradztwo i... Joanna Agata - ocena (1) Bardzo profesjonalnie wykonana usługa. Szybki montaż i elastyczność w... Agata PetroStal - ocena (2) W pełni profesjonalnie wykonana usługa. Dobry kontakt, szybka wycena,... PetroStal Gosia - ocena (1) Bardzo dziękuję za profesjonalne doradztwo i dobranie plis do różnej... Gosia olicon delta :) - ocena (1) Bardzo polecam firmę K&M ! Z Panem Krzysztofem współpracujemy od wielu lat i... olicon delta :)