Iza - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Wszystko profesjonalnie od Ado Z Umówienie... Iza Daniel - ocena (2) Szybko i sprawnie. Wysoka jakość w rozsądnej cenie. Polecam. Daniel Dominik diller - ocena (2) Dobry produkt i montaż . Polecam . Dominik diller
Olga - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanego montażu plis. Idealnie dopasowane do... Olga Daniel Badziag - ocena (2) Witam. moje doświadczenia z panem Piotrem są bardzo pozytywne: dopasowane... Daniel Badziag Kasia - ocena (2) Szybka realizacja zlecenia. Fachowe doradztwo, pomiary i wykonanie. Jeśli... Kasia Krzysztof - ocena (1) Super firmą szybko solidnie i dobre ceny. Polecam!!! Krzysztof Romeg - ocena (1) Szybko, solidnie i profesjonalnie Romeg aw - ocena (2) Chętnie skorzystałam z sugestii podczas wyboru żaluzji -realizacja przebiegła... aw katarzyna - ocena (1) Roleta dzień / noc , doskonała , spełnia oczekiwania Szybko , tanio ,... katarzyna Piotr Góra - ocena (2) Profesjonalizm na każdym poziome, Od pomiaru po montaż. Wszystko na wymiar.... Piotr Góra Justyna - ocena (2) Szybka profesjonalna usługa , Panowie pomocni , kontakt w trakcie całego... Justyna Monika - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą. Od samego początku mogłam... Monika Katarzyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Bardzo szybki montaż oraz super ceny. Po raz kolejny... Katarzyna Karolina - ocena (2) Polecam w 100%, roleta przepiękna, przerosła nawet moje oczekiwania! Wykonana... Karolina Kupująca - ocena (2) Jestem zadowolona, że kupiłam rolety i moskitiery właśnie w firmie Inmart.... Kupująca Bart K. - ocena (2) Bardzo profesjonalne podejście do wykonywanych zadań. Doskonały serwis i... Bart K. Anna - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam firmę Immart. Już po raz drugi skorzystaliśmy z... Anna Karzyna - ocena (2) Polecam firmę Roloteka, już 3 raz korzystaliśmy z ich usług i jeśli... Karzyna Mario - ocena (2) Szybka bezproblemowa realizacja zamówienia, dobry kontakt, dobra jakość... Mario