Lukasz - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta od początku do końca. Ostatecznie... Lukasz Marcin M - ocena (2) Na oknach, na których według innych firm "założenie moskitiery nie byłoby... Marcin M Piotr Mitura - ocena (2) Bardzo polecam. Wielokrotnie korzystalismy z uslug. Zawsze na czas. Zawsze... Piotr Mitura
Marianna - ocena (1) Świetna robota! Żaluzje od firmy Rajkon prezentują się rewelacyjnie. Wielkie... Marianna Dariusz - ocena (2) Profesjonalne podejście. Na "szóstkę ". Dariusz Urszula - ocena (2) Korzystałam z usług firmy Inmart dwukrotnie- wiele lat temu. W tym roku... Urszula Marecki - ocena (1) Dobre jakościowo rolety, ale prześcieradło najlepsze jakie miałem... Marecki Alina - ocena (2) Wszystko sprawnie i profesjonalnie, dodatkowo w milej atmosferze! :) Alina Kasia S - ocena (1) Bardzo pozytywne doświadczenie z firmą Rolety są solidne i świetnie się... Kasia S Marek Ch. - ocena (1) W sobotę nadszedł czas, w oknach miał zabłysnąć blask. Nie cień przypadku,... Marek Ch. Bożena Butowska - ocena (2) Firma godna polecenia,szybka i terminowa realizacja.Wysoka jakość... Bożena Butowska Ania - ocena (2) Bardzo ładne rolety, szybki montaż. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Duży... Ania Małgorzata - ocena (1) Pan Jacek jest zaje****. Bardzo polecam ! Małgorzata Paulina - ocena (1) Bardzo szybka i profesjonalna realizacja. Plisy na okno zostały wykonane i... Paulina Lucyna - ocena (1) Dobry kontakt, przemiła obsługa i fachowa usługa. Polecam !!!!! Godna... Lucyna Maciej - ocena (1) Solidny i komunikatywny wykonawca. Pozytywny człowiek:) Maciej Robert - ocena (1) Bardzo polecam firmę. Wszystko zostało wykonane profesjonalnie, terminowo i z... Robert Maciej - ocena (2) Szybka realizacja, wysokiej jakości materiały i profesjonalny montaż. Polecam... Maciej Michał - ocena (1) Pan Rajmund bardzo dobrze wykonał swoją pracę. Bardzo Polecam! Firma godna uwagi Michał Karolina - ocena (1) Jestem zachwycona! Świetna jakość żaluzji wszystko wykonane bardzo starannie... Karolina