Zapasy już zrobiliście ? 13 grudnia już tuż, tuż

Zrobili już Państwo niezbędne zapasy?
Mąki, wódki, cukru... ja wprawdzie cukru ze względnych zdrowotnych nie używam i zgromadziłem we wrześniu pokaźny zapas miodu, taki niespodziewanie dla samego siebie przewidujący się okazałem, ale cukier jest jednak znacznie tańszy. No i o jakichś słodyczach dla dzieci też warto pamiętać. Nie wiadomo, jak długo ten stan wojenny, co go KOD chce wprowadzić, może potrwać. Warto też pomyśleć o zamontowaniu w domu kominka i nawiązać kontakty z leśnikami i zadbać o ewentualne dostawy drewna opałowego, bo ocieplenie klimatyczne ociepleniem, ale do końca nie można być go pewnym.

Podobno ten pułkownik Maj.., Maz..., Mazguła mu chyba, został jeszcze przez gen. Jaruzelskiego przed śmiercią, Jaruzelskiego oczywiście, namaszczony na przywódcę junty, która ma stanąć na czele ROK - Rady Obrony Koryta. Proszę to wziąć pod uwagę i wytyczyć sobie jakieś w miarę bezpieczne szlaki ewakuacyjne w drodze do pracy, o ile praca jeszcze będzie, by nie dostać się w krzyżowy ogień w trakcie starć III pokolenia UB z III pokoleniem AK zgrupowanym w oddzialach Obrony Terytorialnej Macierewicza.

O młode dziewki też radzę się zatroszczyć i przygotować im zmyślne schowki i skrytki, w szafach z podwójnymi ściankami na przykład lub w zmyślnie zamaskowanym podpiwniczeniu, bo z partyzantami lub innymi zielonymi ludzikami nigdy nie wiadomo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Zapasy już zrobiliście ? 13 grudnia już tuż, tuż

pierd**nij sie w czoło to będzie wesoło... w przyszłym roku pisiory boleśnie dostaną po kroku oj zaboli zaboli nie jeden za morze spier***li
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tu mam sugestię dla Mansona bo trafia mu się niezły biznes do zrobienia, na dostawach drewna opałowego, będzie mógł się wyżyć z siekierą. Melinę dla partyzantów też mogłby założyć. Świetne perpsektywy się rysują.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Blokada antyspamowa :) druga, trzecia i ... dziesiąta...
Jestem gotowa :)
[Ogrzyca do Rumpela
[roger your message
[operation aurorra status: closed
[task status: completed
[target position: pending
[hitman position: stand by/ ready for orders
[request for communication channel to be swiched off
[over
;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zielone ludziki już się pojawiły wczoraj rano w Warszawie.Komitet Obalenia Demokracji chce obalić demokratycznie wybrany rząd.Jak najbardziej popieram zrobienie zapasów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zapomniał łowca o papierze toaletowym.
Tego mu może zabraknąć. Zawsze może jeszcze użyć programu PIS i smoleńskiej religii.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?