Zapraszamy do SERWISU Gsm w Baninie

Zapraszamy do Serwisu gsm w Banie na ul. Klonowej 25 piętro 1 , firma z wieloletnim doświadczeniem .
Oferujemy :sprzedaż akcesoriów
naprawy telefonów komórkowych
i również skup i sprzedaż gier na konsole ps 4,ps3,xbox
zapraszamy One-Gsm 577 777 211
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Zapraszamy do SERWISU Gsm w Baninie

Solidny serwis i dobre rozsądne ceny i usług i akcesorii.Polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Również polecam
Wcześniej jeździłam aż ma morenę do tego Pana ... teraz mamy pod noskiem .. super
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Note 3....zmiana ekranu.
Cena?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zadzwoń se leniwcze pod wyżej wskazany numer to będziesz wiedział.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Również polecam. Miło i dobre ceny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo polecam! Zawsze szybko i sprawnie! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To dramat jest, a nie serwis. Telefon miał być gotowy na następny dzień - zwykłe przeinstalowanie systemu. Był "gotowy" po 4 dniach! Po 2 godzinach przestał działać..... Umawia się ze mną na konkretny dzień do odbioru i znowu przesuwa termin. Jak ja się nie odezwę , nie zadzwonię to telefon leży i nikt się nim nie zajmuje.... Efekt całej sytuacji jest taki, że od 3 tygodni jestem bez telefonu bo Pan zwyczajnie telefonu naprawić nie potrafi. Do tego dochodzi fakt, że obsługa w tym punkcie pozostawia wiele do życzenia. nie polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dzień dobry to chyba jakaś pomyłka . Jeżeli doszło do takiej sytuacji to wystarczy podejść i to wyjaśnić zareklamować usługę to tylko elektronika, ale nie przypominamy sobie takiej sytuacji .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chyba coś tu nie halo albo pomyliłeś adresy. Od 8 lat korzystam i jestem bardzo zadowolona. Pan jest bardzo miły i konkretny.powinienes przeprosić właściciela za szkalowanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zapraszamy do serwisu gsm w Baninie

Polecam zawsze sprawnie i dobrych cenach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zapraszamy do serwisu gsm w Baninie

Ja też korzystałem z tego serwisu dwukrotnie, Pan przy mnie sprawdzał czy ma potrzebne nowe podzespoły i jeśli miał to sprawny telefon mogłem odebrać jeszcze tego samego dnia. Cena obu napraw na akceptowalnym poziomie, po naprawach telefony bezproblemowo służyły dalej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

dramat nie serwis
oddałem telefon do naprawy został oddany po ponad tygodniu i jeszcze bardziej rozwalony niż oddałem.
Omijajcie szerokim łukiem !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dzień dobry proszę nie wprowadzać nikogo w błąd nigdy nie było takiej sytuacji by telefon z naszej firmy wyszedł bardziej rozwalony niż był , widzę , że to tylko Anty reklama!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zepsute gniazdo USB w tablecie zostało wymienione chyba w ciągu 1 tygodnia. Od 3 lat po naprawie tablet nadal działa. Jak dla mnie serwis zdał egzamin :) Polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nowy proboszcz (11 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...

Rolety okienne (28 odpowiedzi)

Witam, czy może ktoś polecić firmę z Banina lub okolic zajmującą się sprzedażą i montażem rolet...

Nowa szkoła w Baninie (9 odpowiedzi)

Rodzice dzieci z AB zakładają nową, własną szkołę, na obecnym etapie szukają kadry, poszukiwani...