Re: ORSZAK SZEŚCIU KRÓLI??
Poczytaj sobie co to rasizm, rasizm to to, co wyczyniają tutaj muzułmańskie hordy starając się narzucić wszystkim wokół swój chory system (wg islamu żydzi i chrześcijanie, to potomkowie małpy i świni) . Piszesz o nazizmie, porównaj sobie kolego islam z naziolami, bardzo jednemu systemowi blisko do drugiego. Rasizm, to piękne pojecie pozwalające od lat obywatelom bliskiego wschodu na na popełnianie przestępstw i gwałcenie np obywatelek Szwecji i nie ponoszenie za to wielkich konsekwencji. To, co dzieje się teraz w Europie, to tak zwany "biały rasizm", mamy przejaw dyskryminacji rdzennych mieszkańców kontynentu kosztem napływowców, jak nazwiesz tuszowanie przestępstw popełnianych przez "śniadych nadludzi" z Afryki na "białych" europejkach :D Nie ma równych i równiejszych czasem w tej sytuacji? Na czyją korzyść przychyla się szala "rasowej nierówności i lepszości". Ja marzę o tym, aby wszyscy byli równo traktowani, aby obywatele Bliskiego Wschodu przybywający tu na pontonach mieli wszyscy aktualne wizy Schengen jak np biali Rosjanie, którzy do nas się wybierają np na wakacje :d to jest moje marzenie, aby przestrzegali prawo, TAK JAK MY je przestrzegamy, aby za jego łamanie groziły im TAKIE SAME konsekwencje jak nam obywatelom UE, marzę o równości kobiet i mężczyzn przestrzeganej przez migrantów, marzę o poszanowaniu religii którą wyznaję lub tego że nei wyznaję niczego, marzę o poszanowaniu MOJEJ kultury, ale niestety to wszystko pozostaje jedynie w sferze marzeń :D prawda wygląda zatrważająco i z tego letargu budzi się CAŁA Europa hasło RASIZM już nie działa, bo ludzie widzą, że zdecydowanie równowaga została zachwiana w drugą stronę
17
5