Zaprosznie KOD

zapraszamy mieszkancow Banina na manifestacje antypisowska pod neptunem o 12, gdansk
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 61

Re: Zaprosznie KOD

Przeczytajcie sobie dzisiejszy artykuł na wp :

Paweł Lisicki do obrońców wolności słowa na Zachodzie: jesteście żałośni
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

czekam na brygade AT z powodu wpisu na forum o tym, ze jakis koles popelnil blad ortograficzny :) nie osmieszaj sie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

pierwszy i ostatni raz ostrzegam; prosze zaprzestac tego prostackiego jezyka. w przeciwnym razie wyciągne konsekwencje zgodne prawem obowiazującym na terenie RP
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 18

tez przyglupie nie zaczales zdania odpowiednio wiec czep sie tramwaja, najlepiej tego krzywonosowej
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jakie demokratyczne ?.Obecna procedura nie gwarantuje rzetelnych wyników.Wiedzą o tym jankeskie slużby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

piękny polski język powyżej. i gramatyka i składnia i ortografia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

ja zaraz zawiadomie policje bo kochany nie masz dowodow i pomawiasz o pisanie za kase prosta sprawa udowodnij to w jakikolwiek sposob a potem idz skamlec do neimcow o pomoc, moze w ogole sie z polski wyprowadz
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

Obrony mediow ktore byly gorsze jak za komuny nie smiesz mnie facet.K to by bronil dzienikarzy widzacych jedna przewodnia sile z zielonymi wyspami czyli PO .Lepiej powiedz kto ciebie oplaca za bredzenie o zniewoleniu gdzie byles facet jak PO robilo co chcialo np ustawe emerytalna w d,,,pie mieli spoleczenstwo no gdzie byles KORYTKO UCIEKA
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Aparatczyki z PO piszą posty za pieniądze. Zostało to opisane wyżej. Masz gwarancję, że ich tutaj nie ma? Rozumiem, że Twoje śledztwo będzie dotyczyło tylko pisowskich wpisów..., które dla Ciebie są niewygodne. Także, moim zdaniem należy usunąć cały wątek i będzie święty spokój.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

KODban zaprasza na kolejna manifestacje, tym razem w obronie mediów. gdansk, zlota brama 13.45 sobota

ps. proszę o nieodpowiadanie na pisowskie zaczepki szczególnie te nienawistne na tym forum; jak już zostało powiedziane sa to osoby które za pieniądze dokonują takich wpisow. będą takie wpisy usuwane, w skarajnych przypadkach KOD zawiadamia policje
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 21

Re: do wszystkich co lataja na te durne spedy

taki tusk natomiast to niemal 100% odpowiednik dyzmy od kominow w norwegii do prezydetnta galaktyki NO!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

bedzie cos o Wyborczej ktora w ramach krzewienia wolnosci slowa wylaczyla mozliwosc komentowania pod artykulami o niepismiennych migrantach zarobkowych z afryki :P chetnie sie pojawie pokrzyczec na Michnika i jego propagande :P
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4

zaklinaj rzeczywistosc frajerze dalej, nikt tu nikomu nie placi inteligentny czlowiek patrzy gdzie lezy dobro jego i jego rodziny i nie po drodze mu z wichrzycielami z KODu, ktorzy skamla o pomoc u szwabow zdolnych nam w ramach ozywiania demokracji wtrynic setki muzulmanskich dzikusow z ktorymi u siebie maja problem, po co maja gwalcic niemry jak moga polki, np twoja corcie lub zonke co nie :D sami sie cwoki prosicie o bratnia pomoc to dostaniecie ubogacenie kulturowe zaraz :P
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7

Spotykamy się w najbliższą sobotę w Gdańsku pod Złotą Bramą o 13:45 w obronie wolnych mediów! Podobne wiece odbędą się w kilkunastu miastach w całej Polsce.
Zapraszamy serdecznie!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 16

Kolejny przelew z GURU Control Systems przyszedł, że takie ożywienie PISowskich trolli ma miejsce?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13

J.Kaczyński to idealne zwierciadło pingwina z filmu BATMAN RETURNS nie obrażając Pana Devito
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

do wszystkich co lataja na te durne spedy

zapraszacie tutaj niemiaszkow aby zaprowadzili swoj porzadek, bo juz sie glupie glosy odzywaja ze trzeba nas do tego i owego przymusic, WY bedziecie winni kiedy sila wepchna nam hordy dzikusow ktorzy beda gwalcic wasze corki w sylwestra bo smialy spodniczke zalozyc, wasze wnuczki beda w worach na smiecie zasuwac bo o taka demokracje unijna wlasnie walczycie... niemiec sie nei bedzie zastanawial tylko w ramach obrony polskiej demokracji bedzie forsowal swoje multi kulti z dala od Berlina na wschodnich "rubiezach" rzeszy
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Odnośnie dochodzeń dotyczących widocznych numerów IP to już wiele razy było informowane na tym cudownym forum dla detektywów że widzimy tylko PIERWSZYCH SIEDEM ZNAKÓW !!!
Jeżeli jakiś mój sąsiad korzystający z tego samego dostawcy internetu poniżej wpisze komentarz to również będzie widniał ten sam POCZĄTEK IP.!!
W tym jednym wątku jest kilka wpisów z takim samym IP jak mój a gwarantuje że żaden inaczej podpisany nie jest mojego autorstwa.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Meksyk pieje z KODu

https://www.facebook.com/PRAWAStronaMedalu/videos/vb.1597549900460468/1693354707546653/?type=2&theater
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: i troche o gorszym sorcie - poteznej manipulacji medialnej

Panie zaruski, ja chcę żyć w europejskimkraju nie na peryferiach europy. Też mam kredyt hipoteczny, nawet dwa kredyty i całkiem dobrze żyje mi się w tym kraju. Jaki drugi obieg? Jak dla mnie to wyznajesz jakąś spiskową teorię dziejów....Szkoda, że PiS jest u władzy, bo przez ostatnie 8 lat naprawdę sporo dobrego się działo w tym kraju....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok