Zastrzyk z kwasu hialuronowego w kolano

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Witam czy może ktoś dać namiary gdzie w trójmieście można zrobić nie drogo zastrzyk z kwasu hialuronowego w kolano.Będę wdzięczny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Zastrzyk z kwasu hialuronowego w kolano

Nowy Port Poradnia chirurgiczna chyba tj. Oliwska 60
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ale tam przyjmują prywatnie czy na NFZ i nie wiesz ile kosztuje taki zastrzyk,pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ortopeda robi zastrzyki dostawowe,a nie chirurg...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

witaj
mój mąż miał serię zastrzyków kwasu w kolano. Niestety żadna rewelacja - odradzamy , potrzebna rehabilitacja , picie codzienne glukozaminy i naświetlania lampami solux dały lepsze rezultaty zdecydowanie . pozdr
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Szczerze ja kiedyś miałem serię około 5 zastrzyków przez 5 miesięcy z kwasu i mi pomogło tylko nie robiłem tego w Trójmieście,a teraz znów potrzebuje to zrobić dlatego pytam się gdzie je można tutaj zrobić i po ile bo z tym to różnie bywa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mój maz miał zastrzyk 2 lata temu w jednej z prywatnych klinik med. w Brzeznie (nazwy nie pamiętam). Kosztowalo to 800zl zastrzyk plus koszt wizyty 120. ZERO poprawy, nawet na samym początku, jakby dostal sol fizjologiczna. Również nie polecam.
Mimo wizyt u 150 innych lekarzy i przeróżnych lekow i zabiegow, meczy się wciąż z tym kolanem, choć jest lepiej, ale sam do tego doszedł; gl. cwiczeniami.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po kontuzji kolana maiałam serię 3 zastrzyków z kwasu hialuronowego- u ortopedy na ul Wałowej- koszt każdego zastrzyku 150 zł.
Po zastrzykach zawsze kolano było puchniętę i przez około tydzień było pogorszenie ale póxniej już było epije- nie chrupałao tak mocno.
od lat męczę się z kolanem, kilka razy wypadał mi rzepka, zwichnięcia itp.
Mi pomogła najbardziej rehabilitacja fizyczna- tzn wiele różnych ćwiczeń które usprawniły pewne partie mięsni- i kolano przestało uciekać i wyskakiwać bo z mięśni zrobił się odpowiedni stelaż na staw- al to trzeba ćwiczyc pod okiem rehabilitanta. I do tego glukozamina i KOLAGEN- wg mnie najważniejszy składnik. Zdrowia życzę:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

sorrki ale picie glukozaminy to efekt placebo :(. Też mam zepsute kolano po artroskopii i waporyzacji chrząstki stawowej. Doustne przyjmowanie suplementów nic nie daje. Zreszta poczytaj w internecie . pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re:Gdzie mozna zrobic w Gdyni Zastrzyk z kwasu hialuronowego w kolano

Mam zalecenie od lekarza aby zrobic zastrzyki z kwasu hialuronowego w kolano. Niestety nie wiem gdzie w Gdyni mozna to zreobic.
Za odpowiedz bardzo dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy pływanie naprawdę jest TAK korzystne? (7 odpowiedzi)

Pływanie przypuszczalnie bardzo pomaga w rozładowaniu napięcia mięśniowego i ogólnie pomaga w...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...