Zaufajni

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, gen. Emila Augusta Fieldorfa 2

Jaa - ocena (1) Bardzo bardzo słabe. Jaa Klient - ocena (1) Łazanki zamówione z kapusta. Kapusty w lazankach raczej trzeba szukać z lupą.... Klient adasko_or - ocena (1) Oferta lunchowa to jakis szok. Trzy dania za 29zł w tym zupa, schabowy i... adasko_or
No kate - ocena (1) Rosół słony, nie polecam. Jeszcze na początku istnienia restauracji jedzenie... No kate Joanna - ocena (1) Odwiedzalam te restauracje dosyc czesto, gdy przylatywalam do Polski.... Joanna Piotr - ocena (1) Super ,dużo ,zacznie, tanio. Piotr Barbara M. - ocena (1) Byłam dzisiaj 11 lutego 2024 . Zamówiłam zestaw obiadowy. Rosół , schabowy i... Barbara M. Kasia - opinia (1) Restauracja warta odwiedzenia, fajne bardzo tanie lunche w porze obiadowej... Kasia Klient - opinia (1) Jedzenie w ostatnim czasie popsuło się bardzo. Zrezygnowali z pizz które były... Klient michalm - opinia (1) zdecydowanie polecam. swietny burger, do tego fajny klimat i bardzo mila... michalm Aleksandra - opinia (1) Jedzenie nie adekwatne do cen . Bardzo slaba knajpa choć wizaualnie... Aleksandra Ela - opinia (1) Ceny ostatnio poszły bardzo w górę, co skutecznie potrafi zniechęcić nawet... Ela Zawierziony - opinia (1) Zimne i nie dobre burgery. Nie polecam Zawierziony Pawel - opinia (1) Miejsce do którego chętnie zaglądamy, by coś zjeść. Miła i przyjazna obsługa.... Pawel Paulina - opinia (1) W dniu dziejszym razem z koleżanką wybrałyśmy się do restauracji Zaufajni na... Paulina Aga T - opinia (1) Pyszne jedzenie. Bardzo przyjemny klimat i wystrój. Przemiła obsługa... Aga T KochaLiśmy ale (1) Dwa razy po rząd w restauracji pod stolikiem z klientami był wielki pies to... Orunianka Byłam i szczerze polecam! (1) Byłam sama, z narzeczonym czy rodzinką kilka razy i z czystym sumieniem (po... Marzenka Nie polecam (1) 2 godziny oczekiwania na dowóz posiłku. Przyjechał zimny rozwalony i... Dawid Dania dobre, ale małe porcje (1) Restaurację tę odwiedziliśmy drugi raz. Parę miesięcy temu mieliśmy... Wera