Zaufajni

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, gen. Emila Augusta Fieldorfa 2

niedobrze (1) musze przyznac że obsługa jest fantatyczna wyjątkowo kulturalna i przyjazna... summa pyszna lemoniada (1) polecam !!!! :) jedzenie pyszne i pięknie podane... frytki w rondelku -... Monika Srednio (2) Male porcje, mały wybór w menu, a za to ceny jak w centrum Sopotu, a nie na... Grażyna
Zajeeee**ste...jedzonko (2) Naprawdę dobre jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie . Osobiscie lubię... Monter Słabo (2) Szkoda, bo liczyłem,że pojawi się coś sensownego na kulnarnej mapie osiedla.... Ne Lipa (2) Piątek 10.11.2017 Zamówiłem makaron ze smażoną wołowiną - porcja dla dziecka,... Kucharz Słabiutko jak na start (3) Niestety, miałem nieprzyjemniość zamiawiać w dostawie i na miejscu, bo... Zirytowany europejczyk jeszcze Gorąco polecam (1) Super jedzenie, fajna atmosfera i przystępne ceny. Polecam szczególnie burgery! Tomasz Super (1) Super atmosfera, przemiła obsługa, pyszne jedzenie, nic więcej do szczęścia... ANIA Bardzo ciekawe miejsce! (1) Jestem mile zaskoczony. Przyjemne miejsce, bardzo miła obsługa, naprawdę... margrer Miłe zaskocznie:) (1) Dość odważna lokalizacja jak na takie miejsce, ale nie mnie to oceniać. Zupa... bartomelo Polecam. (1) Miejsce odwiedziłem już dwa razy. W sumie nie ma do czego się przyczepić... bader Polecam (1) Bardzo smaczne i ładnie podane dania. Zupa Polka petarda. Ładny wystrój miła... Jacek Szok kulinarny (2) Byłem wczoraj z ciekawości zobaczyć co nam się tu otworzyło a tu prawie jak w... Olaf Super (1) Hamburger pyszny w dużej bułce z wielkim kawałem mięcha pychotka, deser z... Ania Mogę polecić (2) Obecnie chyba najlepsze miejsce w tej okolicy. Byłem dwukrotnie. Brakuje może... raffaello33 nic specjalnego, przeciętnie (1) może zacznę od pozytywnych kwestii :) - zupka rybna była smaczna, burger też... xyz Mega ! (1) Wspaniałe nowe miejsce na mapie Trójmiejskich restauracji. Warto odwiedzić ze... Kasia