Na kurs OWD w szkole Firefish zdecydowałem się przebywajac poza granicami kraju, kiedy to poszujac w internecie szkol oferujących kursy PADI w Trójmieście znalazłem stronke Marka i Moniki. Po nawiązaniu kontaktu mailowego w celu ustalenia terminu na lato, zostalem zapewniony ze kurs mogę odbyc w dogodnym dla mnie terminie, co bardzo mi odpowiadalo! Tak tez się stalo! Po powrocie do kraju- krotki telefon do szkoly Firefish...i chwile potem podroz do Trójmiasta.
Kurs OWD od początku do konca był dla mnie super doswiadczeniem- przyjazna osobowość i nurkowe umiejętności Marka- mojego instruktora, bardzo mi zaimponowaly! Po zakończeniu kursu i tradycyjnym 'pasowaniu pletwa' na nurka zdecydowałem się na kolejne kursy wlasnie z Nimi! Kolejne kursy AOWD i Rescue były dla mnie duzo większym wyzwaniem pod względem wymagan, ale Firefish potraktowal 'temat' rownie rzetelnie!
Marek i Monika to szalenie mili i uczciwi ludzie, z ogromnym doświadczeniem zawodowym. Tego lata wiele się od Nich nauczyłem! Ilekroć będę znow w Polsce zamierzam kontynuowac moja 'podwodna przygode' wlasnie z Nimi! Z przyjemnością wystawiam im pozytywna opinie!