treningi przed poludniem (1) witam, uczeszczam do klubu na poranne zajecia oraz na silownie, polecam... tadeusz co sie stalo z tym klubem? (1) Chodzę do TGR od samego początku. Na początku wszystko zapowiadało się... klientka Jest Ok ale mogłoby być lepiej (2) Ogólnie jestem zadowolona z usług Tiger Gym, zajęcia ruchowe fajne,... Ag.
klient - opinia (1) Muszę ostatnio powiedzieć iż wyposażenie klubu uległo pogorszeniu: wiecznie... klient :) (1) Do TIGERa chodzę od listopada zeszłego roku. Średnio 4-5 razy w tygodniu.... dorotka POLECAM !!! (1) Bardzo miła atmosfera, przyjazny klimat, profesjonalnie prowadzone zajęcia.... Justyna Klient - opinia (1) Korzystam już od dłuższego czasu z siłowni i ogólnie jestem zadowolony. Duży... Klient Gutek - opinia (1) Ogólnie siłownia ok.Wyposażenie też ok.Dziwi mnie że przy tak wygórowanych... Gutek pierwsza wizyta- zenada (2) Niestety moja pierwsza wizyta zakonczyla sie przy recepcji... Brak jakiej... wojtek Duże braki (2) Jestem klientem od poczatku.dziwi mnie to że na siłowni o takim poziomie nie... JERZY Tiger - Rumia (1) Korzystam z usług klubu i muszę przyznać, że jestem zadowolona. Widać,że... Klientka moon - opinia (1) fajny klub, ale mało elastyczne ceny. opłaca się tylko przy chodzeniu minimum... moon Tiger (1) Różnorodność zajec super, ale po co te zmiany grafiku??!! Duzym plusem byly... Karolina klientka (2) chyba bylas nie w tym klubie!!!przeciez Tiger w Rumi zostal otwarty 03.10... Dominika Oszustwo przy sprzedaży karnetów!!!! (2) Zakupiłam w lipcu najdroższy karnet do klubu Tiger Gym Rumia w promocyjnej... Monika polecam (1) jestem posiadaczem rocznego karnetu, uwazam ze klub jest na bardzo wysokim... sebastian jestem bardzo zawiedziona (1) Wczoraj bylam na pierwszych zajeciach i niestety jestem mocno zawiedziona...... klientka benefit (1) moja opinia na temat klubu jest bardzo pozytywna! super wyposazenie i mila... Mariusz D.