rak szyjki macicy - gdzie najlepiej zrobić operację w Gdańsku? (9) Może ktoś miał z tym do czynienia. Proszę o wszelkie porady. basiula Laserowe usuwanie przebarwień na dłoniach..... (1) Jak w tytule, gdzie w Gdańsku najlepiej zrobić, ile kosztuje, proszę o... ewa zwolnienie lekarskie po ustaniu umowy o pracę (1) Witam, nie bardzo się orientuję jak to wygląda, stąd pytanie. Umowę o pracę... user_137692970491
psycholog Gdynia (1) Hej ;) Czy możecie polecić dobrego psychologa najlepiej w Gdyni może być... Ada GINEKOLOG - PILNE! (7) Poszukuję dobrego ginekologa na terenie Gdańska ewentualnie Sopotu. Takiego z... Anna Wkładki ortopedyczne - gdzie? (0) Hej Macie jakieś sprawdzone punkty? Lekarz polecił mi jakieś Centrum... Aneta nowa lampa bioptron z koloroterapia (1) sprzedam nowa lampe...w opakowaniu ,nieuzywana taniej od obecnej ceny w f.... masazystka Sprzedam Materac rurowy przeciwodlezynowy +pompa do 130kg GI-emme + gratis materac piankowy 200 zł (1) Sprzedam materac przeciwodleżynowy rurowy zmiennocisnieniowy razem z pompą do... JOANNA Rak macicy - Kliniczna (1) Chciałam bardzo pochwalić szpital ginekologiczny na Klinicznej, a sprawa była... KasiaK Motywacja do zrzucenia wagi (2) Drogie panie odchudzanie proponuje zaczac od motywacji, jak potrzebujecie cos... Mirabellka301 Woźniak Wojciech stomatolog (1) Witam. Mam zamiar umówić się na wizytę w klinice percuro u tego lekarza.czy... zabieg na refluks moczowy ktoś miał (2) witam czy któraś miała zabieg na refluks moczowy jako dziecko albo pozniej? kobieta drożność jajowodów (1) witam ktoś wykonywał badania na drożność w gdańsku lub w gdyni ? długo... szukająca ginekolog gdynia przychodnia dąbrowa/Orłowo/Karwiny (1) Witam ;) Czy możecie polecić dobrego ginekologa na NFZ z wyżej wymienionych... Aga lekarz rehabilitant (1) Witam, poszukuje lekarza rehabilitanta zeby zalecil zabiegi na kolana. Mam... Anna czystek-czyściciel (5) Jakie opinie? Pomocy!!! Blikpol (1) Witam, czy ktoś z Was poddał się zabiegowi laserowej korekcji wzroku w... mmmmm1 Clear aligner (1) Witam mam nadzieje ze ktoś się ze mną podzieli swoimi doświadczeniami z clear... Clara WSZYSTKO O CLEAR ALIGNER - Aparat (9) Hej :) Czy ktoś z Was korzysta z tego typu aparatu ortodontycznego?... Aga ENDOKRYNOLOG - bezpłatne konsultacje (1) Endokrynolog poradni eDoktor24.pl ma aktualnie konsultacje na... Milena