Dyskopatia i co dalej? (3) Zmagam sie z dyskopatią, odwiedzam kolejnych specjalistów i nic moze żle... Beaska komisja zus - dodatek pielegnacyjny (1) Osoba niepelnosprawna już na emeryturze. Dowiedziałem się, że można wystapic... q Dom opieki dla osób chorych na Alzhaimera (5) Poszukuję domu opieki dla osoby chorej na Alzhaimera. Możecie coś polecić w... Milka
Zakrzepica w ciąży (8) Czy któras z Was miala może zakrzepice w ciazy i jak zakończono ciaze czy... just ginekolog - antykoncepcja (8) Przeszukałam forum, nie znalazłam takiego tematu. Jeśli jest - odeślijcie... NFZ - ginekolog - Gdańsk (3) Dzień dobry, nie mogę znaleźć nigdzie aktualnych informacji... Czy ktoś... wegetarianka Gdzie tanio kupić wodę destylowaną? (11) Witam, Chciałbym zapytać gdzie na terenie Gdańska tanio kupić wodę... joohtz szpital / bole brzucha (5) Co sądzicie o szpitalu w wojewodzkim w gdansku? Słyszałam same złe opinie gdy... Weronika Budżet placówki medycznej (1) Witam, poszukuję firmy zajmującej się opracowywaniem budżetów finansowych dla... adamo25 Nowotwór Oka (1) Witam Szukam informacji na temat specjalistów wykonujących USG oka. u Mamy... Łukasz Żylaki - diagnostyka i leczenie (6) Mam 30 lat i dość duży problem z żylakami. Po drugiej ciąży to normalnie... Magda Laser na krosty, trądzik (5) Witam czy ktoś miał leczony trądzik laserem? Czy warto jakie są efekty i... Anna stegns fala (1) Czy w soboty tez sa zabiegi renia chirurg Janusz Głowacki (5) czy ktoś wie gdzie przyjmuje prywatnie doktor? agnieszka Nowotwór (5) Witam. Kieruje się tutaj z zapytaniem ponieważ nie wiem gdzie szukać, a... Bardzo dobry okulista poszukiwany (1) Czesc. Po ciazy bardzo mi sie pogorszyl wzrok. Mieszkam za granica i tutaj... Agiszu Lekarz dietetyk (5) Witam, poszukuje lekarza-dietetyka, ktory oprócz dania diety (są niestety... Beata Chirurg stomatolog. (5) Witam, czy możecie polecić dobry gabinet gdzie prywatnie będę mogła wyrwać... Korekcja lserowa (3) Gdzie polecacie zrobić korekcję laserem? Szukam, i szukam, i w sumie każda... dana489 laryngologa szukam (8) Dziewczyny czy kojarzycie może gdzie obecnie przyjmuje dr Paweł Kiedrzyn?? Bo... devil83