Tauredon (1) Prosze o opinie stosowania leku tauredon Dawid Masaż głowy indyjski ASMR (1) Witam, czy znacie może jakis salon, który wykonuje masaż głowy technika... Czy w Pruszczu Gd. Jest psychiatra na NFZ (2) Czy gdzies w Pruszczu jest psychiara na NFZ , czy tylko prywatnie ? ola
dobry ginekolog z USG (2) Witam, wiem ze watkow o ginekologach bylo duzo ale sa bardzo stare a ja... Anna zapalenie pęcherza? (5) od paru dni muszę kilkanaście razy w ciągu dnia chodzić do toalety, także w... nika Stomatolog na dzisiaj (3) Zna ktoś dobrego stomatologa na dzisiaj z bolącym zębem dzwoniłem dziś do... Zadośćuczynienie (2) Cześć. Nie rozumiem jak lekarze w Polsce mogą być bezkarni. Przez błąd jaki... kogelmogel Proktolog najlepiej kobieta (3) Prosze o namiary na dobrego proktologa najlepiej kobiete. Prywatnie NFZ... Ala rezonans magnetyczny 3 T jamy brzusznej platny (7) Gdzie w Trojmiescie mozna wykonac rezonans jamy brzusznej. Chodzi o badanie... bbbb Gdzie jest Bożena Pozorska (2) Nie ma jej juz w Redłowoie. Czy wiecie Państwo gdzie tears przeniosła sie dr... Laserowe Usuwanie Zylakow (4) Witam mialam usuwane zylaki u dr Stankiewicza z Zar z przychodni Eskulap... Kasia Leczenie plamki OKA (AMD) (2) Możecie mi coś powiedzieć o leczeniu AMD innowacyjnymi metodami? Wiem, że... Marlena psycholog Katarzyna Kotkowska (8) witam mam pytanie czy ktoś może wypowiedzieć się o tym psychologu. U tej... justa dr laryngolog Arkadiusz Kwieciński (3) Czy ktoś wie gdzie przyjmuje dr Arkadiusz Kwieciński laryngolog,proszę o... igork Lejkowate wystajace zeberka (2) Poszukuje specjalisty ortopedy i rehabilitanta w zakresie przebadania małego... Maria Poradnia leczenia zaburzeń snu (12) Gdzie w trójmiescie. w Akademi zapisy na 2015 rok prywatnie wizyta 550 pln,... stokrota15 Ratujmy się! Szpital Miejski Gdynia umiera od środka! SOR (2) Sytuacja szpitala miejskiego jest DRAMATYCZNA. Kolejni lekarze, pielęgniarki... Mamdość ból głowy (5) U mnie bóle głowy pojawiają się przy zmianie pogody, stresie i gdy bardzo... Magdelka dobry internista w Gdyni przychodnia Vita-med na wejherowskiej (4) Witam, właśnie przeprowadziłam sie do Gdyni i szukam dobrego lekarza,czy ktoś... Goya Dlaczego warto jeść grzyby - odpowiada dietetyk (1) Witam, chcę poruszyć ważny temat w ostatnich tygodniach. Chodzi o... Michalina