ginekolog-endokrynolog (17) Hej ;) Mam pytanie czy możecie mi kogoś polecić (na nfz lub prywatnie).... :) dobry gastroenterolog (2) jak w temacie, lekarz poszukiwany. w gre wchodzi cale 3miasto za wszelkie... szukamiszukam Gdzie kupię książeczkę sanepidowską - druk? (8) Witam, czy ktos z Was wyrabial w ostatnim czasie książeczkę sanepidowska i... 1985sloneczko
Gdzie zrobić rezonans? (4) Witam, mam pytanie do orientujących się w temacie rezonansu magnetycznego.... Anna Dr Vijay Kumar Sharma kontakt PILNIE potrzebny (1) Witam, czy ma może ktoś kontakt do dra Sharmy zależy mi na bezpośrednim... Bożena Dobry stomatolog (2) Witam poszukuje dobrego stomatologa, tak do którego chodzę od dwuch ponad... Anka Pomozecie, konkurs (1) Witam. Kazdy kto na mnie (Artur Nogalski) zaglosuje, otrzyma ebook z gotowymi... Artur Nogalski Rampy do wózków inwalidzkich w tramwajach - petycja (1) Osoby niepełnosprawne poruszające się na wózku elektrycznym aby wsiąść do... Piotr Lekarz ogólny Oksywie/Obłuże /Pogórze (2) Witajcie. Czy możecie polecieć mi dobrego lekarza ogólnego w rejonie Gdynia... Daga EEG - Gdynia (2) Gdzie w Gdyni mozna dobrze zrobić EEG dla dorosłej osoby? Czy liczy się... marek Fryzjerka dla osoby po trepanacji czaszki (3) Hej, Moze na pierwszy rzut oka to banalna sprawa, ale szukam fryzjerki dla... marek Dr Tadeusz Hryniewicz (1) Nie polecam dra Hryniewicza. Wizyta u Niego jest na zasadzie "wejdź-wyjdź".... Pacjentka Usuwanie ósemek / chirurgia stomatologiczna na NFZ? (4) Szukam gabinetu dentystycznego, gdzie można by było wykonać zabieg usunięcia... Małgorzata ponadczasowe wątki na forum trójmiasta (2) Psychiatra, stomatolog i ginekolog. Koniecznie imię i nazwisko, dokładny... psycholog czy psychiatra? (8) psycholog czy psychiatra? jaka jest różnica? załamana C.D wątku stomatologicznego (2) Ktoś może coś słyszał o jakimś "godnym polecenia dentyście"??? Polecam dr Laska (1) Bardzo dobry stomatolog ,sumienny i odpowiedzialny.Moja rodzina tylko u niego... inka_ ZAspa psychiatra (3) Ktoś chce polecić psychiatrę? inco Stomatolog na nfz! (2) Szukam dobrego, spokojnego stomatologa na nfz w Gdańsku! Zależy mi żeby był... sdf TCZEW GINEKOLOG (3) hej dziewczyny, dowiedziałam się iż moja pani dr kończy pracę w Tczewie i... kasha