Ból gardła (4) Hej! Ostatnio mam coraz częściej problemy z bólem gardła. Byłam z tym u... dorotka123 Tani optyk Gdynia/Sopot (5) Witam, szukam optyka u którego można tanio dorobić szkła do oprawek. Jakieś... JJ Prolaktyna i Dostinex (5) Cześć dziewczyny, czy któraś z Was ma problem z prolaktyna i bierze Dostinex?... Zyrafcia
Operacja przegrody nosowej (3) Gdzie w 3mieście wykonać operację przegrody nosowej na nfz? hmn Unittron Lambda - urządzenie do światłoterapii (1) Posiadam do sprzedania urządzenie Unittron Lambda produkcji firmy Warnke... olakowalik Prolaktyna- dostinex (4) Cześć dziewczyny, czy któraś z was ma problemy w Prolaktyna i brała Dostinex?... Zyrafcia Najlepszy logopeda w Trójmieście (1) Polecam Panią Marzekę Kurpiel. Przez ponad 30 lat nie mówiłam erki. Po... Magda Poród Kartuzy (7) Witam, termin porodu mam wyznaczony na koniec maja. Czy jest któś kto mógłby... Paulina ortopeda (2) Witam orientuję się ktoś gdzie w trójmieście przyjmuję ortopeda na NFZ który... cesarka (3) Czy w gdańskich szpitalach umawia się cesarki, czy przychodzisz jak zaczyna... koti African Mango (4) a ja polecam http://www.africanmango24.pl/ całkiem fajnie to wygląda Anetka Jakosc jedzenia dla dzieci a ceny (1) Nasza dzisiejsza pozycja jest efektem wieloletniej systematycznej pracy i... mamapl klinika Nowe Orłowo (2) Hej :) Mam pytanie czy któraś z Was uczęszcza tam do ginekologa? Możecie... Andzia Dziadziuszko Rafał (7) witam, mam pytanko czy ktoś może wie w jaki sposób można się skontaktować z... voytek ArtLife w Gdańsku (3) Jakieś opinie o tej klinice? Może ktoś miał tam przeprowadzony zabieg korekcji? nakina489 ortopeda Piotr Sieliwończyk czy przyjmuje na NFZ? (4) a jeśli nie, to może znacie jakiegoś równie dobrego ortopedę? który zbada... mama synka Porodówka na Zaspie 2016 (1) Czy jakies may mogłyby podzielić się informacjami jak przebiegał porod na... Koko Badania prenatalne (1) Polecam z czystym sercem Panią doktor Kinge Jaguszewska !! Ktøre badanie? (11) Które najlepiej zrobić badanie żeby sprawdzić co się dzieję w głowie:... Wejherowo - czy jest już znieczulenie do porodu dla wszystkich?? (39) Podobno od 1 stycznia miało być dla każdej rodzącej, ktoś wie? ktoś rodził?... femia