Nie polecam (3) Mialem u tej Pani aparat wraz z calym leczeniem..brak zalozenia retendera... Was Ile kosztuje badanie na HIV?? (35) jak w tytule, będę robic raczej w Polmedzie na Zaspie, chyba że są jakieś... Nata czy jest jakis skuteczny.... (9) Witam mam problem... Podejrzewam, ze ma to tez zwiazek z chora tarczyca,... zalamka
Ginekolog na szybko oraz na NFZ (3) Kochane kobitki podpowiedzcie gdzie chodzicie na ginekologa i nie czekacie... jak. ablacja (1) Poszukuję bardzo dobrego kardiochirurga do wykonania tego zabiegu. DO Rtg zęba (3) Czy ktoś może wie, czy kilkukrotne (2x) zdjęcie zęba trzonowego podczas... Kobieta Ginekolog Anna Szkop Dominiak (1) Czy ktoś wie, czy ta Pani przyjmuje na NFZ i jeśli tak to gdzie? Królewna Jęczmień na powiece (14) Witam. Jakiś czas temu zrobił mi się jęczmień na dolnej powiece. Od wczoraj... Kobieta Anna Lamęcka laryngolog (8) Witam, czy ktos byl moze u tej doktor? dobra jest? a moze ktoś poleci dobrego... KI Przepuklina pachwinowa u osoby dorosłej (4) Witam, Mąż dostał skierowanie do szpitala na zabieg/operację przepukliny... aina.90 psycholog NFZ (3) Hej :) Czy wiecie czy dostanę się gdzieś do psychologa na NFZ? Możecie kogoś... psycholog Gdzie można od zaraz wyrwać ząb (2) Czy ktoś się orientuje gdzie można dzisiaj wyrwać ząb, jakieś pogotowie... Marta Ginekolog z Luxmed Gdynia - prośba o opinie (26) Bardzo proszę o opinie na temat ginekologów przyjmujących w Luxmedzie w... Stokrotka Termoliza (1) Witam:) Czy ktoś miał ten zabieg,jakie rezultaty czy mniej boli kręgosłup?... Agnieszka zapperoterapia (1) Czy ktos sie poddawal tej terapii? I jakie byly efekty? gabinet Gracjana Zarembo Rumia - stanowczo odradzam (4) Odradzam wizyty w tym gabinecie. Umowilem się z bólem zęba, dokladnie 6.... SZUKAM BARDZO DOBREGO UROLOGA TROJMIASTO (12) Witam! Poszukuje naprawde świetnego urologa na terenie trojmiasta, mieszkam w... xxx Szukam lekarza/rady (75) Witam. Od miesiąca borykam się z bólem brzucha. Miesiąc temu trafiłam na... xxx m3m (1) Witam. A jak obecnie wygląda przebieg usunięcia 3 migdałków w Wejherowie u... Marta Ortodonta Trójmiasto (1) Witam prawdopodobnie będę zmuszony nosić aparat na zębach, czy ktoś ma... aa