szukam endokrynologa (6) Szukam endokrynologa internisty, znawcy tematu tarczycy. Kobiety. Najlepiej z... mama b Kurs Ziołolecznictwa (1) Witam Czy w Gdańsku są organizowane kursy Ziołolecznictwa i w jakiej cenie?... Agnieszka Ginekologia - zabieg na wypadanie macicy - gdzie prywatnie i szybko?? (7) Moi drodzy, mama mojego chłopaka ma bardzo poważny kłopot z tym, że zaczęła... MK
Czy znajdę takiego NEUROLOGA? (7) Szukam neurologa (prywatnie), dosyć taniego, solidnie i poważnie traktującego... Kobieta Rehabilitacja w domu (2) Witam! Poszukuję rehabilitanta,który pomógł mojej mamie stanąć na nogi...... mjot24 DOBRY CHIRURG NACZYNIOWY (9) Witam! Kochane szukam dobrego chirurga naczyniowego w trójmieście lub... POMOC Trójglicerydy (2) Mój mąż ma bardzo wysoki poziom trójglicerydow we krwi. Bierze bardzo silne... K. rezonans stawu barkowego (2) Czy ktoś miał wykonywany rezonans barku? co dokladnie obejmuje to badanie?... Bibi ginekolog czy ginekolog-endokrynolog? (1) Szukam dobrego ginekologa, takiego u którego nie będzie to jednorazowa... Anna Dobry Ginekolog na dłużej.. (1) Pani Psycholog (9) Jestem kasjerka w pewnym sklepie gdzie ludzie robia zakupy na potezne nie raz... Kasjerka Amerdentis (1) Nie polecam stomatologa z Amerdentis, klinika we Wrzeszczu na Słonimskiego,... amela Pct proszę o odpowiedź (1) http://m.trojmiasto.pl/forum/Test-PCT-po-stosunku-t730679,1,16.html Piatacja ginekolog-antykoncepcja,badania (5) Hej ;) wiem że były tu podobne wątki ale poszukuje ginekologa najlepiej w... ginekolog hemoroidy - gdzie laser / krioterapia ew. Barrona (5) Gdzie w Trojmiescie mozna znalezc solidnego proktologa wartego polecenia?... internauta Sposób na pryszcze wyskakujące na plecach? (4) Ktoś może miał ten problem i sobie z tym poradził ? W czasie ciązy wszystko... na_talia Prostowanie przegrody nosowej-terminy (2) Witam,czy ktoś orienumtuje się,ile mniej więcej się czeka na zabieg... Mz GINEKOLOG POŁOŻNIK - NFZ GDAŃSK (2) Witajcie, chciałabym skorzystać z Waszego doświadczenia i poprosić o namiary... Magda do pracownik uck/cmi (8) dr Alicja jest nieobecna do końca roku (szkolenie?) a później nie wiadomo czy... misia Rehabilitacja Gdańsk (1) Cześć, jestem po operacji usunięcia przepukliny kręgosłupa ( odcinek... k.