Stomatolog na NFZ Gdańsk (2) Witam Poszukuję stomatologa po na NFZ,lub w miarę cen prywatnie Dziękuję za... Agnieszka Klinika Neurologii Rozwojowej Gdańsk ul. Dębinki (1) Witam, czy są jacyś rodzice, którzy przebywali z malutkim dzieckiem na... AZS + Protopic (3) Lekarz stwierdził u mojego synka (7 mies.) atopie. Przepisał masc Advantan... K.
Do kogo zapisać się na usg Dopplera w Gdańsku? (8) Lekarz kardiolog zlecił mi wykonanie badania usg dopplera. Zależy mi na tym... wira gdzie zabieg kamicy żółciowej (3) Witam. Mam skierowanie na zabieg operacyjny na kamice żółciową. W jakim... Anna Piasek w nerkach (2) Macie jakieś sposoby na pozbycie się piasku z nerek? Lekarka polecała... ania Przychodnia Jasień ku przestrodze (7) Wczoraj miałam okazję być tam po raz pierwszy i ostatni .Niestety był tam... agnieszka Jaskólcze ziele (1) Witam Może ktoś hoduje jaskółcze ziele ,chętnie bym kupiła sadzonkę,podobno... Agnieszka Euthyrox a nocna zmiana w pracy (7) Biorę od pół roku Euthyrox 50 na niedoczynnosc tarczycy. Dopiero zaczelam sie... Bibi Gazeta "Moda na zdrowie" (1) Proszę polecić mi aptekę, w której można uzyskać bezpłatnie egzemplarz gazety... Hania Lampa Solux (0) Witam, czy ktoś stosował lampę solux na zatoki? Jest szansa, że pomoże i ulży... Madzia Szpital na Zaspie (4) Jestem ciekawa Państwa opinii , sugestii oraz historii związanych z pobytem... Nikt ważny Flexiterian Dieta - Flex Food (1) Stosuje ktoś tą dietę? ForumRadunia Urolog pilnie poszukiwany (17) Po raz kolejny proszę o pomoc.Poszukuję solidnego , fachowego i skutecznego... żona endokrynolog na nfz (9) Gdzie sie dostane szybko do endokrynologa na nfz ? Albo jakis prywatny bo... amela22 Szukam Psychoterapeuty (3) Szukam dobrego psychoterapeutki na NFZ w Gdańsku czy kogoś polecacie ?... Agga Staw skokowy (2) Witam serdecznie, poszukuje dobrego ortopedy do skreconej kostki. Moze ktos... Alicja Ginekolog na NFZ (1) Mieszkam w Gdańsku od niedawna i nie znalazłam jeszcze dobrego ginekologa na... ja-zaza Badanie na parwowirus b-19 (rumień zakażny) (1) Witam, moja gin poleciła mi zrobienie tego badania, czy ktoś wie gdzie mogą... Paulina Laryngolog Gdańsk (3) Witam. Szukam dobrego Laryngologa. Za informację z góry dziękuję Sandra