Stomatolog Michał Łaska - proszę o opinie. (2) czy ktoś coś wie na temat tego lekarza? Zastanawiam się czy skorzystać (a... Patrycja gastroskopia (6) Gdzie najlepiej wykonać zabieg gastroskopii w Trójmieście w znieczuleniu... DO Lekarze wizyty domowe - neurolog, internista, endokrynolog, nefrolog (2) Czy znacie jakas przychodnie w Gdyni lub prywatnych dobrych lekarzy, ktorzy... facio
Operacja haluksów (3) Jak w tytule , lekarz ortopeda wypisał mi skierowanie do szpitala na... Ela psychiatra dla sąsiadów narkomanów (3) Bardzo proszę o pomoc. Sprawa jest naprawdę pilna. Jestem w stanie wykupić im... Szpital psychiatryczny w Trójmieście. (2) Witam, potrzebuję leczenia, z powodu samookaleczania, prawdopodobnej depresji... Anonim152 Neurolog (14) Witam.Poszukuję dobrego neurologa,z Trójmiasta.Jeśli ktoś zna godnego... Jat Przeziębienie (1) Cześć! Nigdy podczas przeziębienia nie zdarzyło mi się korzystać z lekarstw... Tadek Laboratorium medyczne czynne calodobowo (6) Czy w Trojmiescie sa jakies dobre laboratoria medyczne, gdzie mozna przywiezc... facio Warto poświęcić chwilę i wpisać się. (1) http://przejsciakrok.blogspot.com/?m=1 przyjazna8906 TK (3) Witam serdecznie, potrzebuje pilnie zrobić badanie TK jamy brzusznej może być... Ala Czy w Gdańsku można kupić ryby jadalne. (2) Jak podaje portal INTERIA, Inspekcja Handlowa skontrolowała ostatnio 12... Konsument problemy z zasypianiem po treningu (36) Mam taki problem. Trenuję do triatlonu często robię treningi 2,5 godzinne... pingwin miladent jan skalski (26) zna ktos? jaki jest ile ma lat? bo ja sie troche stydze bo mam troszke roboty... ada Antidral, Etiaxil czy Ziaja Bloker ktory najlepszy? (3) Witam czy ktos ma moze jakies doswiadczenia z tymi blockerami? Ola Maria Przybysz-dermatolog (1) Proszę o opinie na temat ww pani doktor. Przyjmuje w Rumi Aga hiperprolaktynemia - prolaktyna wynik! proszę o pomoc (10) Dziś miałam robione badanie PRL wynik wyszedł 1614,0 po obciążeniu tabletką... syla169@wp.pl Potrzebny dobry specjalista od leczenia osteoporozy (2) Jak w temacie... Najlepiej w Gdańsku i na NFZ. Nie polecam (3) Mialem u tej Pani aparat wraz z calym leczeniem..brak zalozenia retendera... Was Ile kosztuje badanie na HIV?? (35) jak w tytule, będę robic raczej w Polmedzie na Zaspie, chyba że są jakieś... Nata