Stomatolog dziecięcy ktoś może kogoś polecić ? (2) Szukam dobrego stomatologa dziecięcego w trójmiescie najlepiej w Gdyni... user_137693692741 terminy wizyt ginekolog nfz (6) Dziewczyny kojarzycie jakie są terminy oczekiwania do ginekologa na nfz?... sarakrolikowa Leczenie zębów abrazja (1) Witam, czy w gdańsku jest możliwość leczenia zębów metodą abrazji? Byłabym... Ela
Jakiego lekarza POZ polecacie na Stogach? (8) Witam, chcialabym poznać opinię o lekarzach w tutejszej przychodni. W związku... Ana lekarz rodzinny - gdzie na Zaspie? (4) mieszkam na zaspie od pół roku i nadszedł czas że zachorowałem i chciał bym... kqmil dietetyk (13) Mam pytanie czy znacie dobrego dietetyka? Czy ktoś moze polecic? Okolice Kowal mmmm Dobry lekarz do wyleczenia ureaplazmy (1) Dzień dobry, czy ktoś może polecić sprawdzonego lekarza, dzięki któremu... Monika Leczenie kanałowe mikroskop Zaspa, przymorze? (1) Polecicie jakiś gabinet? Mam 7 do leczenia , szukam pilnie:-( anka ivimed inseminacja invitro?gdynia (2) Witam ma ktos opinie na temat tej kliniki wrazenia efekty leczenia starajaca stomatolog pilnie poszukiwany (3) Witam, przylatuję do Gdańska 4 lutego (sobota) późnym wieczorem. Szukam... Monika Spuchniety palec u nogi (10) Witam tydzień temu w czwartek w nocy niefortunnie uderzylam się o szafkę gola... Aaa Ktos chetny na zumbe? (2) Sama nie chce się zapisywać, we dwie byłoby raźniej:) karolina1987171 Reumatolog (2) Polecam wszystkim potrzebującym pomocy reumatologa wizytę u doktora... Magdalena B. Zwolnienie lekarskie od psychiatry (4) hej potrzebuje namiaru na lekarza psychiatre, który na pierwszej wizycie da... Anka skakanka Usuniecie zacmy w trojmiescie (2) Witam Moj tato musi poddac sie zabiegowi usuniecia zacmy. Czy mozecie polecic... a..nuka wysoki astygmatyzm-soczewki??? (6) Prosze poelcic jakiegos okuliste ktory dobiera i sprowadza soczewki na wysoki... buba psycholog Joanna Walczak (1) Bardzo dobra terapeutka. Szybka i skuteczna pomoc. Pani Joanna potrafi... Daria K. punkcję barku (1) Witam czy orientujecie się gdzie w trójmieście można zrobić punkcję barku pod... drak Tania apteka (13) Gdzie w CAŁYM trójmieście znajdę bardzo tanią aptekę? Mam na myśli lek na... edyta Jaki lekarz wykonuje opis rezonansu (2) Witam, jakiś czas temu miałem przeprowadzony rezonans odcinka szyjnego w... Grzegorz